5 items die ik graag op kantoor gebruik | Leuke Lijstjes

Vandaag ga ik je alles vertellen over kantoorartikelen die ik graag gebruik. Wist je bijvoorbeeld dat ik soms nog met de hand schrijf? En dat mij dat nog goed afgaat ook. Ik heb rondom mijn bureau gekeken en een aantal items gevonden waar ik meer over kan schrijven. Veel van deze producten worden aangeboden door Manutan op hun website. Dan volgen nu de 5 items die ik graag op kantoor gebruik.

Dit gebruik ik graag op kantoor

 • Notities maken doe ik graag en dit zoveel mogelijk op papier als het kan. Op mijn bureau staat een bakje vol met post-its en om ideeën voor mijn blog te noteren, maak ik gebruik van een collegeblok. Het liefste eentje van Oxford, want deze hebben een stevige kaft. Ik vind dat prettig, want zo blijft het collegeblok netter.
 • Wanneer je op papier schrijft, is het handig om een pen te hebben. Echter schrijven niet alle pennen even fijn. Het liefste heb ik pennen van Bic. Deze schrijven soepel, zijn (soms te) licht en maken geen vieze inktvlekken. Dat doe ik zelf wel door het met mijn arm uit te vegen. Vaak zijn de blauwe Bic-pennen te koop in setjes van tien. Zo ben ik altijd voorzien, omdat pennen altijd aanwezig zijn waar ik ben geweest.
 • Niet alleen collegeblokken zijn bij mij favoriet, maar ook gewone A4-vellen. Deze vellen gebruik ik bijvoorbeeld om een mindmap te maken of om een plattegrond te tekenen. Dit is nog altijd één van mijn hobby’s al komt er weinig van terecht. Door het bloggen zou je zeggen dat dit veelal online is, maar het voelt goed om soms het handschrift even te oefenen.
 • Orders en perforators bij punt 4. Van verschillende organisaties ontvang ik nog steeds post op de deurmat. Soms is dat leuk, maar voor veel rekeningen stel ik echt de vraag: waarom niet een mail sturen?
  In de rekeningen maak ik netjes twee gaatjes, zodat ik deze achter het juiste tabblad kan plaatsen. Op deze manier heb ik per onderwerp of uitgave alle informatie bij de hand.
 • Het is niet echt een kantoorartikel, maar waxinelichtjes zijn sfeer verhogend, of niet dan? Vaak schrijf ik artikelen in de avond en we merken allen dat het eerder donker wordt. Gezellig vind ik het om te schrijven met het flakkeren van de lichtjes.

Wat voor producten gebruik jij het liefste op kantoor? Of wat vind je opmerkelijk aan mijn lijstje?

Ook bij Manutan

Zoals ik eerder al vertelde worden veel van deze producten verkocht door Manutan. Niet alleen voor papier, pennen of perforators kun je daar terecht, maar ook om je hele kantoor in te richten. Zoals je wellicht weet, ben ik op een langzaam tempo aan het kijken of ik mijn eigen stulpje kan bekostigen. Mocht dit het geval zijn dan wil ik uiteraard een schrijfkamer. Dat lijkt mij leuk.

Dit artikel is een samenwerking.

Photo by freddie marriage on Unsplash

No votes yet.
Please wait...

21 Comments

 1. Simone schreef:

  Ik vind waxinelichtjes zeker sfeerverhogend. Jammer dat ik deze op kaqntoor niet mag gebruiken, haha. Verder schrijf ik niet veel meer met de hand. Mijn handschrift is echt lelijk geworden… 😉

  • Amina schreef:

   Jaaaa, een Oxford collegeblok is zo fijn! En waxinelichtjes ga ik onthouden, ik hoop dat dat mag op kantoor met de brandveiligheid…en anders neem ik van die nepperdjes mee!

 2. rachel schreef:

  waxine lichtjes zijn hier ook een must voor bij het kantoor!! wij werken vanuit huis en altijd een geurkaarsje aan anders werk ik niet. mijn telefoon en ipad en imac gebruik ik het meeste en notitie blokje zelden

 3. charlotte schreef:

  Een schrijfkamer dat is iets waar ik ook van droom

 4. Deborah schreef:

  Zelf gebruik ik tegenwoordig het “herbruikbare” schrift. Ideaal om al mijn verhalen in te pennen. En wanneer ze uitgewerkt zijn “gum” ik de blz weer schoon voor hergebruik.

 5. ingrid schreef:

  waxinelichtjes ben ik voorzichtig mee. ooit een collega die er een achter de laptop zette en vervolgens een rare plek in het beeldscherm door de hitte. oeps

 6. Janet schreef:

  Ik gebruik ook heel erg graag papier.. Ik gebruik meerdere dingen, post-its, notebooks, etc. Ik heb er niet echt een goed systeem voor dus ik schrijf overal wel iets op haha.

 7. CHantal schreef:

  Ik noteer ook nog steeds het allerliefste met pen en papier! Alles digitaal zie ik niet zitten. Hihi, ik vind het zo zijn charme hebben.

 8. Henk schreef:

  Die waxinelichtjes vond ik het meest opmerkelijk, die komen er hier nooit in, heb je meteen brandweer op je nek

 9. Laura schreef:

  Ik ben ook echt nog een schrijver! Ik heb standaard een cursusblok bij me, pen, latje en fluostift! Alleen van een notitieboekje ben ik niet zo’n fan ..

 10. Fay schreef:

  Zelf heb ik geen kantoor. Maar wel een verslaving aan kantoorartikelen 😅 Ik heb tientallen leuke schriftjes en kan nooit weerstaan aan leuke stiftjes in verschillende kleuren! Alleen al voor het leuke schoolgerief/kantoorartikelen zou ik terug naar school willen 😂

 11. Nicole Orriëns schreef:

  Ik gebruik mijn Moleskine agenda voor van alles en nog wat, en sticky notes vind ik ook handig.

 12. tamara schreef:

  Waxinelichtjes vind ik ook erg sfeervol verder heb ik altijd wel notitieblokjes, schriften, pennenbakje enz op het bureau

 13. Eemy schreef:

  Ik noteer graag dingen in mijn purpuz planner

 14. Eileen Bijlholt schreef:

  Handige dingen die fijn zijn om zo bij de hand te hebben. Ik schrijf dingen het liefst op met de hand, maar dat duurt wel altijd zo lang..

 15. Linda Meester schreef:

  Ik zweer bij mijn Correctbook, weinig paperassen meer in huis of op de thuiswerktafel

 16. Linda schreef:

  Ik heb altijd mijn boekje bij de hand met aantekeningen/planning… kan niet zonder!

 17. Frederique schreef:

  Ik schrijf ook graag (en veel) met de hand. Ik schreef vroeger vooral met een vulpen maar tegenwoordig schrijf ik met alles waar ik mijn hand op kan leggen haha. (en ja ik vind ook stuur een mail i.p.v een papieren factuur, vooral de belasting kan er wat van. Ik kreeg in 1 week 8 brieven van de belasting waarvan er eentje ging over een verrekening van 1 euro!!!)

 18. Mandy schreef:

  Jaa! Dit zijn ook mijn favorietjes, aan mijn bureau heb ik standaard een woodwick kaars aan, ken je die? Zijn zo leuk! Die knetteren

 19. hippiemeisje schreef:

  Ik schrijf ook nog steeds liever met pen en papier dan ergens digitaal.
  Laatst moest iemand heel erg hard lachen toen ik zei dat dat een ode aan het schrijverschap was. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *