Written by 14:00 Blog • 21 Comments

5 items die ik graag op kantoor gebruik | Leuke Lijstjes

5 items die ik graag op kantoor gebruik

Vandaag ga ik je alles vertellen over kantoorartikelen die ik graag gebruik. Wist je bijvoorbeeld dat ik soms nog met de hand schrijf? En dat mij dat nog goed afgaat ook. Ik heb rondom mijn bureau gekeken en een aantal items gevonden waar ik meer over kan schrijven. Veel van deze producten worden aangeboden door Manutan op hun website. Dan volgen nu de 5 items die ik graag op kantoor gebruik.

Dit gebruik ik graag op kantoor

  • Notities maken doe ik graag en dit zoveel mogelijk op papier als het kan. Op mijn bureau staat een bakje vol met post-its en om ideeën voor mijn blog te noteren, maak ik gebruik van een collegeblok. Het liefste eentje van Oxford, want deze hebben een stevige kaft. Ik vind dat prettig, want zo blijft het collegeblok netter.
  • Wanneer je op papier schrijft, is het handig om een pen te hebben. Echter schrijven niet alle pennen even fijn. Het liefste heb ik pennen van Bic. Deze schrijven soepel, zijn (soms te) licht en maken geen vieze inktvlekken. Dat doe ik zelf wel door het met mijn arm uit te vegen. Vaak zijn de blauwe Bic-pennen te koop in setjes van tien. Zo ben ik altijd voorzien, omdat pennen altijd aanwezig zijn waar ik ben geweest.
  • Niet alleen collegeblokken zijn bij mij favoriet, maar ook gewone A4-vellen. Deze vellen gebruik ik bijvoorbeeld om een mindmap te maken of om een plattegrond te tekenen. Dit is nog altijd één van mijn hobby’s al komt er weinig van terecht. Door het bloggen zou je zeggen dat dit veelal online is, maar het voelt goed om soms het handschrift even te oefenen.
  • Orders en perforators bij punt 4. Van verschillende organisaties ontvang ik nog steeds post op de deurmat. Soms is dat leuk, maar voor veel rekeningen stel ik echt de vraag: waarom niet een mail sturen?
    In de rekeningen maak ik netjes twee gaatjes, zodat ik deze achter het juiste tabblad kan plaatsen. Op deze manier heb ik per onderwerp of uitgave alle informatie bij de hand.
  • Het is niet echt een kantoorartikel, maar waxinelichtjes zijn sfeer verhogend, of niet dan? Vaak schrijf ik artikelen in de avond en we merken allen dat het eerder donker wordt. Gezellig vind ik het om te schrijven met het flakkeren van de lichtjes.

Wat voor producten gebruik jij het liefste op kantoor? Of wat vind je opmerkelijk aan mijn lijstje?

Ook bij Manutan

Zoals ik eerder al vertelde worden veel van deze producten verkocht door Manutan. Niet alleen voor papier, pennen of perforators kun je daar terecht, maar ook om je hele kantoor in te richten. Zoals je wellicht weet, ben ik op een langzaam tempo aan het kijken of ik mijn eigen stulpje kan bekostigen. Mocht dit het geval zijn dan wil ik uiteraard een schrijfkamer. Dat lijkt mij leuk.

Dit artikel is een samenwerking.

Photo by freddie marriage on Unsplash

No votes yet.
Please wait...
Close