5 Netflix-series waar ik van genoot

Het aanbod van de streamingdienst is groot. Vanaf september werd het weer slechter en heb ik meerdere series uitgekeken. 5 Netflix-series waar ik van genoot zet ik voor jou op een rij. Naast deze series keek ik ook geregeld naar comedy programma’s, maar die heb ik niet opgenomen in dit artikel. Wat jouw kijktip is, hoor ik graag later. Lees hieronder de vijf series waar ik het meest van genoot.

The Crown: Seizoen 3

Het koninklijke leven van Elisabeth II krijgt met het derde seizoen een nieuwe dimensie. In deze serie is er opnieuw veel onenigheid en zo wordt er onder andere gestaakt. In dit seizoen zijn Prins Charles en Prinses Anne opgegroeid en spelen zij ook een grote rol in het geheel.
Wat mij aanspreekt in deze serie is de gebeurtenissen die The Queen meemaakt in haar lange loopbaan, maar toch heb ik twijfels over wat er waar is en wat niet. Normaal zou ik zeggen ‘Oranje boven’, maar dat is voor het Verenigd Koninkrijk niet echt van toepassing.

Lees meer: Vijf dingen die ik heb geleerd van Once Upon A Time

V-Wars: Seizoen 1

De spanning stijgt als er mensen worden gevonden met een gemuteerd gen. Het verspreidt zich als een virus door de gehele streek en er vallen een hoop doden. De hoogopgeleide arts in de serie is tevens besmet met hetzelfde gen, maar bij hem gebeurt er niets. Hij zet zijn leven op het spel voor een antidotum.
Deze nieuwe hitserie van Netflix is er één om van te genieten. Er zijn scènes bij waar je een sterke maag voor nodig moet hebben, maar je wordt het verhaal ingesleurd om er voorlopig niet meer uit te komen.

The Witcher: Seizoen 1

Het begin van The Witcher is niet geweldig. In de eerste aflevering wordt duidelijk dat het koninkrijk wordt aangevallen, maar ook dat de bevolking niet in rijkdom leeft. The Witcher zelf neemt opdrachten aan alleen heeft dat ook consequenties.
De tweede aflevering biedt meer houvast. De Koningin gaat dood en een groep heksen komen bij elkaar om te beginnen met leren van magie.

Van Helsing: Seizoen 3

Ik genoot echt van het derde seizoen van Van Helsing. De vampierjager staat voor een helse innerlijke strijd. ‘De bergen’ krijgen een diepere betekenis en bekende en minder bekende personages komen terug. Van Helsing krijgt een tweede laag die ik niet goed kan beschrijven, maar het is zeker het kijken waard. De verhaallijn vind ik veel beter.

Greatest Events of WWII in Colour: Seizoen 1

The Greatest Events of WWII is meer een documentaire dan een serie. Toch heb ik dit eerste seizoen gebinged omdat ik werd gegrepen door alle feiten die werden opgesomd. Je krijgt in kleur op tv één van de beste indrukken van de laatste wereldoorlog. In elke aflevering staat er een evenement centraal. Bijvoorbeeld de aanslag op Pearl Harbour, maar ook Hitler’s tocht naar Rusland.
Dit eerste seizoen is de moeite waard als je je wilt verdiepen in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.

Dit zijn de 5 Netflix-series die ik als laatste heb bekeken. Heb jij deze Netflix-toppers gezien en wat vond jij ervan?

Wat is jouw Netflix kijktip?

P.S. Volg je mij al?
Facebook
Instagram

No votes yet.
Please wait...

12 Comments

 1. Jess schreef:

  Oh nee, helemaal niet mijn genres. Ik ben wel echt een Netflix lover. Ik hou meer van thriller series , YOU vind ik geweldig

 2. Amber schreef:

  Het is al even geleden maar je bent toch echt ’the umbrella academy’ vergeren! Met Vaaaanyaaaaaaa :p

 3. rachel schreef:

  dit is niet relevant voor mij want ik kijkt totaal geen netflix 😉 de rest van het gezin wel

 4. Jasmina schreef:

  Ik kijk eigenlijk nooit series…mss moet ik dat juist gaan doen en zo meer “me” time gaan inplannen

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Ehm… You! Ik vind You echt erg mooi. The Witcher ben ik aan begonnen maar niet veel verder gekomen dan 20 minuten.

 6. Simone schreef:

  Heb zelf net de 1e aflevering van the Witcher gezien en ben nu al hooked. Heel gaaf!

 7. Frederique schreef:

  Ik heb van jouw lijstje alleen de Crown gezien. Ik vind zelf the good place de moeite waard. En Casa de Papel!

 8. Janet schreef:

  Ik heb nog geen enkele van deze series gezien, dus mijn lijst kan weer aangevuld worden. Ik ben vooral benieuwd naar the Crown. Ik heb afgelopen weer de serie You gekeken, die vond ik ook erg goed.

 9. Manon schreef:

  Wauw, zoveel vampieren etc en dan ineens het Britse Koningshuis hahah! Geen tips, want ik ben totaal niet van beide genres.

 10. Priscilla schreef:

  The witcher moest bij mij echt even de tijd krijgen. Overigens totaal niet te vergelijken met GOT. Maar uiteindelijk wel goed, denk ik haha. Ben benieuwd naar seizoen 2!

 11. Kiki Hasselton schreef:

  the witcher gezien er erg leuk. nu met v-wars bezig, vind ik wat minder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *