5 posts met feest

Tweede Kerstdag 2016 is vandaag dan toch eblack-84715_960_720cht een feit. Omdat het een heuse feestdag is, heb ik vandaag vijf posts uitgekozen waarin het wordt feest is gewerkt. Kijk hieronder naar de vijf uitgewerkte stukken! 
Romy
Het is een mooie, rustige zaterdag, zaterdag 26 april 2014. Het is tegen de avond en ik lig rustig op mijn bed tv te kijken, het is de eerste Koningsdag. Het nieuws is op tv. Ze hebben het over de feesten in Amsterdam en dat er overal mensen lopen in het oranje. Die mensen zijn lekker aan het feesten, ik lig op bed tv te kijken. Een leuk programma, tweede seizoen met drie mannen en vrouwen.
Sander en Anne in Het Lichtjesfeest
‘Anne,’ werd er onder aan de trap geroepen. Het meisje van zes jaar opende snel haar ogen en stapte uit bed. Slaperig opende ze de deur. ‘Anne, opschieten,’ werd er nog een keer geroepen. Tree voor tree stapte het meisje naar beneden. Toen ze de deur van de woonkamer opendeed, zag ze haar broertje voor ’t raam staan. ‘Anne, kijk!’ riep Sander nogmaals.
#8 7-vragen-aan Janna
Hey! Ik ben Janna en ik schrijf een persoonlijke lifestyeblog, die ik mijn eigen naam heb gegeven. Sinds een paar weken woon ik in Leipzig, waar ik het komende halfjaar Communicatie- en Mediawetenschap studeer. Ik ontdek steeds meer gave dingen in Leipzig en schrijf daar dan ook graag over op mijn blog. Verder vertel ik over de stapjes die ik neem richting een groenere lifestyle, deel ik vega(n) recepten en maak ik fotoartikeltjes. Meer over mij en mijn blog lees je in dit interview!
christmas-1909947_960_720#16 7-vragen-aan Joyce
Hey jij daar! Vandaag lees je de 7-vragen-aan Joyce. Ik ben een negentienjarig meisje en blogster op Beautypallet. Dankzij mijn opleiding (Media & Entertainment Business) is mijn passie voor het bloggen pas echt aangewakkerd. Naast bloggen is ook dansen een ontzettend grote passie van mij.
Wanneer ik eens niet voor school of mijn blo
g bezig ben, ben ik gegarandeerd op stap met mijn mama of grootouders. Familie komt bij mij zeker op de eerste plaats.
Een cadeau voor iedereen
Vrede op aarde, dat is mijn wens, maar wel voor het hele jaar. Zo tegen het midden van de maand december komen de kerstbomen weer naar beneden, zijn de winkelcentrums versierd met verschillende lampjes en lopen de mensen in het dorp tevreden rond. Ze kopen giechelend hun cadeautjes in. Prima toch.


Donderdag 29 december is het een grote dag. Een klein e-book zal als cadeautje op deze blog verschijnen. Mis het niet!

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *