Alleen op vakantie gaan, een nieuw doel

Over een maand is het zover. Dan ga ik helemaal alleen op vakantie! Best een beetje spannend allemaal. Mijn kamer staat vol met de benodigde kampeerspullen, want ik ga met een heuse eigen tent. De tent die ik meeneem is de Summer 4 Easy Air van Obelink. Voor als je het niet kent: Obelink is een megastore voor kamperen. Alles kun je daar vinden. Mijn onderdak voor de 10 nachten vakantie moet ik nog even proberen. Het is handig om te testen hoe de tent op te zetten, want ik ben toch alleen. Ik ben zo slim geweest om een tent te kiezen zonder stokken, maar met luchtbuizen.

Nog even een ander stukje over materiaal. Er is naast de tent ook inventaris nodig om te kunnen kamperen. Daar staat mijn kamer nu mee vol. Een keukenkastje, een gasstel, tafeltjes, pannen, borden, bekers en nog meer om te kunnen koken. Dat gaat wat worden met opbouwen en afbreken. Gelukkig gaat afbreken sneller dan het klaarzetten, haha. Langzaam maak ik een krat klaar met het eerste voedsel. Zo kan ik deze op de eerste dag gebruiken. De voorraad bestaat nu suiker, hagelslag, peper en zout, crackers, knakworstjes en nog meer basisvoedsel.

Jij vraagt je vast af wat ik alleen doe op vakantie?

Ik weet bijna zeker dat ik mij ga vermaken, want ik namelijk heel goed alleen zijn. Ik heb een beetje uitgezocht wat er in de buurt van de camping zit. Sowieso wil ik een bezoek brengen aan een kasteel en aan een vlindertuin. De stad Eindhoven zit vlakbij. Dus dat is makkelijk om te bezoeken en dat ga ik ook doen. Op zondag is er een evenement bij de boekhandel en daar wil ik bij zijn, want ik vind het gaaf klinken. Misschien wel handig om mij te verdiepen in wat het precies inhoudt. Als het mooi weer is, wil ik ook graag een dagje naar een recreatieplas. Proberen bruin te worden in ons eigen regenlandje.

Photo by Tim Foster on Unsplash

No votes yet.
Please wait...

8 Comments

 1. kiki hasselton schreef:

  ik heb het wel eens gedaan, nou ja, het was een weekendje weg in een hotel. ik heb genoten

 2. Mandy schreef:

  Wat leuk! Lijkt me heerlijk om alleen op vakantie te gaan. Ik hoop dat je een leuke tijd tegemoet gaat maar dat gaat vast goed komen!

 3. Nicole schreef:

  Klinkt wel spannend. Dus je gaat in de buurt van Eindhoven, daar zit volgens mij ook een mooi natuurgebied. En als je toevallig in de binnenstad bent moet je een bezoekje brengen aan ‘Down Town Gourmet Market’ een soort overdekte streetfood plek, heeel gezellig. Fijne vakantie alvast!

 4. Sherry schreef:

  Soms is het leuk om even alleen te zijn. We hebben soms teveel mensen om ons heen. Leuke blogpost.

 5. Girls-Things schreef:

  Wat leuk zeg! Ik wens je alvast een hele fijne vakantie!

 6. Mariëlle schreef:

  Nou dat bruin worden, moet er zulk weer als dat van afgelopen weekend wel in zitten of niet dan. Weetje, ik ga altijd op vakantie met mijn man, familie of vrienden. Maar stiekem lijkt het me heerlijk om een paar daagjes alleen te gaan. In alle rust, lekker doen waar ik zin in heb en genieten van een stad of de natuur. Heel veel plezier alvast!

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Leuk dat je voor het eerst in je eentje op vakantie gaat Mitchel. Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen!

 8. Juliette - Strongbody.nl schreef:

  Wat ontzettend leuk en spannend voor je Mitchel! Je gaat heerlijk genieten. In je eentje weggaan is soms zooooo fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *