Bij een nieuwe blog horen visitekaartjes

Zoals je natuurlijk allang hebt gezien, heeft mijn blog een nieuw jasje gekregen. Alleen het kleurtje heb ik gehouden. Bij een nieuwe blog horen bijpassende visitekaartjes. Net op het juiste moment kreeg ik een mail van Fotofabriek.nl voor het laten drukken van dit product. In dit artikel ga ik je meer laten zien van deze leuke samenwerking.

Visitekaartjes vormgeven

Op 6 juni heb ik het visitekaartje vormgegeven. Dit ging in het begin wat moeilijk. De website is gemakkelijk, maar ik kon niet precies de vinger erop leggen wat er nou precies misging. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het ontwerp simpel te maken met alleen tekst. Alleen tekst is natuurlijk niet uitdagend. Daarom heb ik ervoor gekozen om op de achterkant neer te pennen wat er in mijn Instagram-profiel staat.

Tekst

De voorkant betreft mijn naam, mijn functie als blogger, schrijver en columnist en de link naar mijn website. De achterkant betreft mijn naam, de link en de tekst van mijn Instagram. Welke als volgt luid: ‘Ik ben een vrolijke columnist die graag zijn eigen wereld omzet in 300 woorden.’ Door deze quote toe te voegen aan het geheel, hoop ik bij mensen te blijven hangen wanneer ik ze het visitekaartje geef.

Kleur

De kleur die ik heb gebruik voor mijn huisstijl heeft de code #7db4b5. Ik vind de mix tussen groen en blauw erg mooi en is mijn favoriete kleur naast paars. De tekst heeft op de voorkant de kleur zwart. De achterkant heeft een witte achtergrond. Daarop vond ik het mooi om de letters in deze blauwgroene kleur terug te laten komen.

Bestelling afronden

Nadat de opmaak was afgerond, konden de visitekaartjes besteld worden. Linda van fotofabriek.nl heeft mijn bestelling geaccepteerd. Ik kreeg een mail dat de bestelling klaar stond en het enige waren het doorgeven van mijn gegevens. Omdat deze visitekaartjes zijn gesponsord, betaal ik met dit artikel. Normaal gesproken zijn deze visitekaartjes voor 50 stuks €9,99. Het enige wat ik daarna hoefde te doen, was wachten op de postbode.

Het pakket

De volgende dag kreeg ik een mail dat de bestelling werd verzonden. Een paar uur later lag er een mooi doosje op mij te wachten. Het liefste wou ik de flappen eraf scheuren, maar ik heb mij weten in te houden. Door een druk weekend, bleef het pakje liggen tot maandag. Toen hield ik het echt niet meer. Ik heb de flapjes opengemaakt en een foto genomen. Je ziet net de naam van het bedrijf ertussendoor.

De visitekaartjes zitten verpakt in een zakje, waardoor ze minder snel beschadigd kunnen worden. In een papieren zakje had van mij ook gemogen, dat is vriendelijker voor het milieu. In het plastic zit ook het bonnetje waarop je al de specificaties van de bestelling kunt teruglezen.

Hieronder zie je nog eens wat het eindresultaat is geworden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de visitekaartjes van Fotofabriek.nl? Hier zijn ze te vinden.

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. ingrid schreef:

    wat leuk. eenvoudig, strak en daardoor heel mooi en professioneel. Goed bezig hoor!

  2. Coco schreef:

    Proficiat met je vernieuwde blog! Ziet er echt fris en netjes uit! Top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *