De Jongen: Een Korte Introductie

Een wirwar aan gevoelens gaan door mij heen als ik hierover nadenk. Zal ik het wel of niet doen? Ik heb het dan over het publiceren van mijn eigen geschreven reeks: De Jongen. Een paar weken geleden hakte ik voor mezelf de knoop door. Ik besloot het te gaan doen.
Hieronder lees je de ‘achteromslag’ van de serie:
De jongen woont in een mystieke omgeving. Hij heeft veel contacten met zijn familie. Die op zijn beurt weer contacten heeft met heksen en andere wezens. Zo’n grote familie kan natuurlijk niet leven zonder vijanden. In het Spaanse Sant Pere Pescador woont Velasquez, een tovenaar. Hij denkt dat de magische ringen van de familie Van Bunder hem sterker en machtiger maakt. Maar is dat wel zo? De strijd begint!
Het eerste deel van De Jongen: De Serie is vanaf volgende week te lezen op MC Kleuver Blog!
mechelsteinse-vlag

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *