De Jongen: Een Korte Introductie

MC Kleuver/ februari 20, 2017/ Blog/ 0 comments

Een wirwar aan gevoelens gaan door mij heen als ik hierover nadenk. Zal ik het wel of niet doen? Ik heb het dan over het publiceren van mijn eigen geschreven reeks: De Jongen. Een paar weken geleden hakte ik voor mezelf de knoop door. Ik besloot het te gaan doen.
Hieronder lees je de ‘achteromslag’ van de serie:
De jongen woont in een mystieke omgeving. Hij heeft veel contacten met zijn familie. Die op zijn beurt weer contacten heeft met heksen en andere wezens. Zo’n grote familie kan natuurlijk niet leven zonder vijanden. In het Spaanse Sant Pere Pescador woont Velasquez, een tovenaar. Hij denkt dat de magische ringen van de familie Van Bunder hem sterker en machtiger maakt. Maar is dat wel zo? De strijd begint!
Het eerste deel van De Jongen: De Serie is vanaf volgende week te lezen op MC Kleuver Blog!
mechelsteinse-vlag

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Share this Post

About MC Kleuver

Sinds 2016 schrijft MC Kleuver elke week een column over wat hem bezighoudt. Daarnaast schrijft hij gedichten en is zijn eerste gedichtenbundel uitgebracht in 2018. De belangrijkste onderwerpen op deze blog zijn: autisme, boeken, edelstenen, natuur, geluk en Gelderland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*