Written by 14:00 Blog • 9 Comments

De vakantie van 2020 plannen, maar waarheen?

Vakantie van 2020 plannen

Afgelopen jaar was ik met een paar dagen klaar met plannen. Op mijn verjaardag heb ik de vakantie geboekt en zo kon de voorpret beginnen. Op dit moment is het duidelijk anders, want mijn ideeën zijn niet op, maar ik twijfel. De grootste twijfel is of ik in staat ben om in mijn uppie over de grens te rijden. Dat is hetgeen wat mij het meest tegenhoudt. Het lijkt me leuk om de stad Gent te onderzoeken of om op het strand van Blankenberge te liggen, maar daar ligt een bepaalde gevoeligheid. Ik wil dus graag de vakantie van 2020 plannen, maar ik heb geen idee waarheen.

De tent staat vast. Vorig jaar heb ik de investering gedaan om alle campingspullen aan te schaffen en daarom vind ik het zonde om daar dit jaar niks mee te doen. Dat zou niet eerlijk zijn voor mijn eigen portemonnee. Afgelopen zomer paste het maar net in de auto en eigenlijk vond ik dat iets hebben. Wel een beetje kneuterig. Een aantal keer heb ik tijd besteed aan het zoeken van een leuke camping en daarbij hou ik uiteraard rekening met wat ik belangrijk vind. Zoals een supermarkt, restaurant, een mooie plek met een aantal bomen en een internetaansluiting is zeer wenselijk. De meeste campings voldoen aan de punten, maar ik kijk ook naar de website en de omgeving waarin de camping is gesetteld.

De vakantie van 2020 plannen in Brabant

Mogelijk wordt de bestemming opnieuw Brabant, want ik heb het daar afgelopen zomer erg naar de zin gehad. Mij maakt het niet uit dat ik alleen ga. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen ding kan doen, want dat is net zo prettig. De kans is daarom reëel dat ik een bestemming vind in die provincie. De vakantie van 2020 plannen neemt nu langzaam vormen aan, maar het is nog veel uitzoekwerk. Nu zou ik graag aan jullie willen vragen wat jij een geschikte camping vindt in Nederland? Wie weet wordt dat mijn bestemming in juni.

Photo by Alvaro Polo on Unsplash

No votes yet.
Please wait...
Close