De vakantie van 2020 plannen, maar waarheen?

Afgelopen jaar was ik met een paar dagen klaar met plannen. Op mijn verjaardag heb ik de vakantie geboekt en zo kon de voorpret beginnen. Op dit moment is het duidelijk anders, want mijn ideeën zijn niet op, maar ik twijfel. De grootste twijfel is of ik in staat ben om in mijn uppie over de grens te rijden. Dat is hetgeen wat mij het meest tegenhoudt. Het lijkt me leuk om de stad Gent te onderzoeken of om op het strand van Blankenberge te liggen, maar daar ligt een bepaalde gevoeligheid. Ik wil dus graag de vakantie van 2020 plannen, maar ik heb geen idee waarheen.

De tent staat vast. Vorig jaar heb ik de investering gedaan om alle campingspullen aan te schaffen en daarom vind ik het zonde om daar dit jaar niks mee te doen. Dat zou niet eerlijk zijn voor mijn eigen portemonnee. Afgelopen zomer paste het maar net in de auto en eigenlijk vond ik dat iets hebben. Wel een beetje kneuterig. Een aantal keer heb ik tijd besteed aan het zoeken van een leuke camping en daarbij hou ik uiteraard rekening met wat ik belangrijk vind. Zoals een supermarkt, restaurant, een mooie plek met een aantal bomen en een internetaansluiting is zeer wenselijk. De meeste campings voldoen aan de punten, maar ik kijk ook naar de website en de omgeving waarin de camping is gesetteld.

De vakantie van 2020 plannen in Brabant

Mogelijk wordt de bestemming opnieuw Brabant, want ik heb het daar afgelopen zomer erg naar de zin gehad. Mij maakt het niet uit dat ik alleen ga. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen ding kan doen, want dat is net zo prettig. De kans is daarom reëel dat ik een bestemming vind in die provincie. De vakantie van 2020 plannen neemt nu langzaam vormen aan, maar het is nog veel uitzoekwerk. Nu zou ik graag aan jullie willen vragen wat jij een geschikte camping vindt in Nederland? Wie weet wordt dat mijn bestemming in juni.

Photo by Alvaro Polo on Unsplash

No votes yet.
Please wait...

9 Comments

 1. Lodi schreef:

  Ik ben een echte kampeerder, maar eigenlijk maar weinig in Nederland. Ik schreef ooit over leuke campings voor kinderen, in Nederland, maar dat lijkt me juist voor jou minder. Ik weet wel een leuke camping in Callantsoog (de Nollen) vlakbij het strand. Alleen de voorpret is al hartstikke leuk!

 2. Simone schreef:

  Wat heerlijk dat je je vakantie al aan het plannen bent. Dan heb je iets om naar uit te kijken. Ik doe het meestal last-minute, geen idee waarom, haha.

 3. rachel schreef:

  In Brabant kan je een prima vakantie hebben lijkt mij!! wij gaan, kunnen niet op vakantie omdat ik met mijn medische kant zit maar zodra ik weer mag boek ik het eerste vliegtuig naar het buitenland en maakt mij niet uit waarheen dan

 4. Camping Weltevreden in Zoutelande zijn wij vaak geweest. Prima faciliteiten en leuke dorpen en grote steden zoals Vlissingen, Domburg en Middelburg in de buurt. Het is dan wel geen Brabant, maar ook een mooie omgeving

 5. Ilona Wielinga schreef:

  Klinkt in ieder geval als een goed plan. Sowieso leuk dat je alleen op pad gaat!

 6. Linda Meester schreef:

  Ik heb nog stille hoop in 2019 te vertrekken, maar Branbant is een leuke regio

 7. Kiki Hasselton schreef:

  brabant is erg leuk inderdaad! Ik weet echt nog niet waar wij volgend jaar heen gaan.

 8. Lianne schreef:

  Ik ga graag op vakantie in de buurt bij de Vecht. Zo’n mooie omgeving daar! 🙂

 9. Fleur schreef:

  Vakantie in eigen land is heerlijk. Zeker op een camping. Wij zijn vaak naar Badhoophuizen geweest, aan het Veluwe meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *