Deze 3 boeken las ik in 2019

2019 moet het jaar worden van meer lezen. Daarom is mijn doel om een boek per maand te lezen. Uitgezonderd van boeken met columns en gedichtenbundels. In de afgelopen maanden las ik Fataal Spel, De Vrouwe van Myrdin en de thriller De Jongen In De Sneeuw. Wil je meer over deze boeken lezen? Ga dan snel met je ogen naar beneden.

Fataal Spel

Chinouk volg ik al een tijdje. Nu was het dan echt het moment om haar boek Fataal Spel te lezen. De schrijfster heeft een fijne stijl waardoor je gemakkelijk kunt doorlezen. Op een doordringende manier word je meegenomen in het leven van Carmen dat na een feestje geen feestje meer is. Ik vind het boek manipulerend goed en ga het zeker nog eens lezen. Nadat ik het verhaal uit had, had ik er geen woorden meer voor. Het einde had ik niet op deze manier verwacht. Het boek heb ik op Goodreads 4 sterren gegeven.

De Vrouwe van Myrdin

Het grondgebied van Dyfed wordt overgenomen door duistere wezens. Airys wordt overgebracht naar het eiland Myrdin waar twee mannen aan land komen. Deze winnen het vertrouwen van de jonge prinses, maar dat gaat niet helemaal goed. Het boek vond ik echt een feest. Steeds wou ik een hoofdstuk verder lezen. In het boek wordt duidelijk dat voor elke wens een magische prijs wordt betaald. Het boek heb ik op Goodreads 4 sterren gegeven.

De Jongen In De Sneeuw

Na fantasy vind ik het heerlijk om thrillers te lezen. Samuel Bjork is mijn favoriete schrijver van Scandinavische boeken. Feilloos en bijna met gemak neemt hij je mee in een dodelijk verhaal. De Jongen In De Sneeuw is het recentste boek over Mia en Holger en verteld het verhaal over mensen die door een spuitje zijn onderkoeld. Tenminste, dat is het beste wat ik er nu van kan maken. Spanning gegarandeerd! Al moet ik bij dit deel zeggen dat ik rustig kan doorlezen, zonder dat mijn hartslag sneller word. Ook wel prettig, want anders kan ik nog niet slapen. Het boek ga ik 5 sterren op Goodreads geven.

Welke boeken heb jij dit jaar al gelezen?

Deze 3 boeken las ik in 2019

Hier nog even de bol.com linkjes op een rij:
Fataal Spel
De Vrouwe van Myrdin
De Jongen In De Sneeuw

Deze 3 boeken las ik in 2019
No votes yet.
Please wait...

11 Comments

 1. Laura schreef:

  Ik ben nog altijd bezig met de biografie van Lodewijk de 14e te lezen.. Een dikke joekel van +2000 pagina’s, maar vind het zooooo interessant! Ik heb ’t wel voor dit soort boeken. Fictie is minder m’n ding.

 2. Henk schreef:

  Laatste boek dat ik heb gelezen is Taal voor de leuk’ van Paulien Cornelisse

 3. Danielle schreef:

  Dit is niet helemaal mijn genre qua boeken.

 4. Girls-Things schreef:

  Ik lees niet zo heel veel moet ik zeggen. Dat eerste boek lijkt mij wel leuk!

 5. Fifty Something schreef:

  Geen van deze 3 gelezen. Wat wel ? ‘Life on sneakers’en ‘het nieuwe mentaal’ waren de laatste 2 van afgelopen maand.

 6. Wat een prachtig doel heb je om elke maand 1 boek te lezen . Mijn doel is ietsie pietsie hoger haha , Maar ik werk dan ook niet en lees vooral boeken voor me blog . Ik hoop dit jaar 120 boeken minimaal te lezen .

 7. Wendy Schuchmann schreef:

  Ik wil dit jaar 52 boeken lezen en ben goed op schema. Het laatste boek dat ik heb gelezen, is ‘Bullet Journal voor Professionals’. Ik heb dit boek vier sterren gegeven op Hebban.

 8. Manon schreef:

  Fataal Spel lijkt me wel leuk! 🙂

 9. Felice Veenman schreef:

  ik ben als een malle alle beken van Camilla Lackberg ( zweeds, politie ) aan het lezen. Ik heb er sinds het begin van dit jaar 7 gelezen

 10. Nadia schreef:

  Hoewel ik echt wel van het lezen ben, ken ik deze boeken niet… Ik denk dat ik vooral een ander genre lees 😉

 11. Armande schreef:

  Bedankt voor de tip van Samuel Bjork. Ik lees vaak Schotse thrillers. James Oswald, Stuart McBride.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *