Written by 06:00 Geluk • 11 Comments

Dankbaar voor het leven | november 2021

dankbaar voor het leven

Vandaag kom ik bij je met iets leuks! Namelijk een overzicht van blije momenten van de afgelopen weken. Het is namelijk goed om te beseffen hoeveel dingen er op aarde zijn die je niet zou willen missen. Ook al loopt het snot op het moment van schrijven mijn neus uit. Gebeuren er nog steeds leuke dingen. Zo word ik namelijk heel vrolijk als ik de dikke kat van de buren door de tuin zie strompelen. Of tijdens het wandelen een atalanta zien vliegen dat op een blad aan de boom blijft hangen. Prachtige foto’s zijn het geworden. Lees je gauw verder waar ik deze maand dankbaar voor het leven ben?

Deze atalanta kon ik niet laten liggen. Ik weet dat het niet mag. Daarvoor sorry, maar zo’n lief diertje mocht van mij geen speeltje van honden worden. Want het lag nu eenmaal in een hondenlosloopgebied. 🦋

Kaars

De dagen werden in de laatste maand steeds langer en ook de wintertijd ging opnieuw in. Daarvoor is het fijn als er licht wordt gebracht. Dat deed ik met deze lange kaars. Die nu aardig over de helft is opgebrand. Prachtig licht geeft het.

Wraps

Als er iets is om dankbaar voor te zijn dan is het wel lekker. En vooral in gezelligheid met je beste vriend. Door jou heb ik ook kippendij gehaald. Wat waren deze wraps lekker zeg. Zeker als je tussen het eten door kijkt naar Gordon Ramsay en Chateau Meiland.

Selfie

Deze dag was er volop zon tijdens het wandelen. Dankbaar voor het leven is ook belangrijk dat je mag zijn wie je wilt zijn. Gewoon met baard en met zonnebril op mijn neus. Hoewel ik best complimenten krijg over de baard, begint het na een paar weken toch te kriebelen. En dan begin ik weer van voor af aan.

Atalanta - dankbaar voor het leven

Kijk eens wat we hier zien! In de inleiding had ik er het al over. De atalanta die fladderde en in deze boom ging zitten. Wonderbaarlijk had ik heel lang de tijd, want de vlinder bleef goed zitten. Wist jij dat vlinders alleen kunnen vliegen als hun vleugels droog zijn?

Tarot

Dinsdagvond is tarotavond. De keer van de foto deed ik de sessie heerlijk op de grond. In kleermakerszit relaxt de kaarten doornemen en dat uiteraard bij kaarslicht. Witchie, Witchy. Je kunt het zien als een moment van bezinning.

Amethist

In de buurt zit een grote winkel welke het mineralenparadijs wordt genoemd. Amethist is mijn favoriete steen en zoals je op de foto ziet, zijn ze er ook in het groot. Ik keek mijn ogen uit. Het is zeker dat ik een keer terugga. Alleen en met meer geld op zak.

Zonsondergang

Zonsondergangen zijn mooie momenten om met een kop warme chocolademelk stil te staan bij de dag. Het is fijn om je gedachten hierbij te kunnen verliezen. Dat doet een mens goed. En je kent het spreekwoord vast: Avondrood brengt ’s ochtends water in de sloot. Ik kan mij herinneren dat dat inderdaad waar is.

Posbank - dankbaar voor het leven

Een foto van de Posbank waar ik een aantal dagen geleden was. Kop vol snot, maar ik wou er graag even uit. De wind sneed in mijn gezicht en het rondje was ook niet lang, maar ik had even een frisse neus gehaald. Heerlijk. Ook hiermee ben ik dankbaar voor het leven.

Waar je toch allemaal vrolijk van kan worden. Door het schrijven van dit artikel heb ik nieuwe energie gekregen voor de volgende maand. Welke heel uitputtend kan gaan worden.
Wat is het leukste dat jij de afgelopen periode hebt meegemaakt?

Lees ook gerust daar waar ik dankbaar voor ben van de maanden september en oktober.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Close