Ik stop voor onbepaalde tijd | TOPNIEUWS!

Acht jaar lang heb je mijn leven hier kunnen volgen. Op mijn eigen stukje van het internet. Een keuze zoals deze, is niet beslist in een avond. Nieuwe inzichten en ideeën hebben deze keuze versterkt. Je leest het goed. Vanaf 1 maart stop ik voor onbepaalde tijd met bloggen. Deze komt stil te staan. Ik ga met pauze van artikelen schrijven en richt mij op andere zaken. Makkelijk vind ik het niet om te stoppen met bloggen, want ik vind het een fijne manier om mijn ideeën te delen. Het is enkel niet de enige manier.

Terug naar..

Schrijven is zoveel meer dan alleen een blog. Het zijn mijn gedachtenspinsels, creativiteit en ideeën. Die maar door blijven gaan! Ik ben ooit begonnen met het schrijven van een fantasieserie met korte verhalen. Daar wil ik naar teruggaan, omdat ik het mis om niet meer met fantasie bezig te zijn. Echter weet ik ook dat ik het niet red om alles tegelijk te doen. Want dat wordt heel veel. Een keuze dient er worden te gemaakt..

Flexibiliteit

Gebaat ben ik bij meer flexibiliteit in mijn vrije tijd. In de avond pas bepalen wat ik wil doen. Wat op dat moment past bij mijn energielevel, omdat deze meer fluctueert dan dat ik altijd denk. Goed voor mezelf zorgen vind ik niet gemakkelijk. Ik probeer het en op een dag kan ik het ook echt 😉 Naast schrijven wil ik mij bezighouden met scouting, politiek, communicatie, avondjes niks doen en landschapsfotografie. Altijd genoeg te doen!

Wat gebeurt er met de website?

Die blijft! De website www.mckleuver.nl waar je nu op kijkt, blijft online, want daar heb ik andere ideeën bij. Achter de schermen ben ik bezig met het maken van gedichtenkaarten voor in de winkel. Zo wordt De Paarse Uil belangrijker #omdatikdatwil. Ik voel een frisse wind. Ik stop voor onbepaalde tijd, maar het bloggen ga ik missen. Evenals de contacten die ik in de afgelopen 8 jaar heb opgedaan. Dus via deze weg zeg ik: bedankt!

Wil je mij blijven volgen? Dat vind ik leuk. je vindt op mij op de volgende kanalen:

Houdoehoje!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *