Written by 08:00 Blog • 31 Comments

Jarig | Hiep, hiep, hoera, 23 jaar!

Hiep, hiep, hoera, 23 jaar!

Hiep, hiep, hoera, 23 jaar! Vandaag is de dag dat ik een kaarsje meer mag uitblazen. Ik vind het gek om dit voor mijzelf op te schrijven, maar ook leuk. In mijn drieëntwintigste levensjaar is er veel gebeurd. Herken je het gevoel dat je niet goed weet wat je moet opschrijven? Dat heb ik nu. Toen ik beneden kwam, hing de kamer vol met slingers en ballonnen. Dat blijft toch speciaal. Net als het afgelopen jaar, mijn drieëntwintigste levensjaar. Dat vooral wordt gekenmerkt door hoogtepunten. De vraag is of 2019 daar overheen gaat komen. 

Dit artikel is een hoera voor mij. Dit schrijf ik als herinnering van wat ik dit jaar heb gedaan, gezien, geleerd en ervaren. Sommige zaken blijven onzeker en anderen zijn haarscherp. Dat is een bouwsteen van het leven. Gelukkig zijn er veel hoogtepunten die de bergketen alleen maar groter maken. Die bergen laten zien wat een grandioos jaar dit is geweest. Nog meer laten deze toppen blijken hoe ik ben gegroeid dit jaar. Dat is goed voor mij om op te schrijven, want dat ik vergeet ik nog wel eens. 

Hiep, hiep, hoera, 23 jaar!

Dit was mijn jaar, omdat:
Ik werk heb / meer tijd heb vrijgemaakt voor vrienden / meer initiatief heb genomen / een heerlijke vakantie heb gehad / creatief bezig kon zijn / veel heb gelachen / een eigen gedichtenbundel heb gemaakt / een eigen domeinnaam heb gekocht / liefde. / heb gebloeid / nieuwe mensen heb leren kennen / bezig ben met zelf koken / veel plezier met kampen heb gehad 

Wow, dat is het enige woord dat 2018 voor mij omschrijft. Hoe het ook zij. In 2019 moet ik flink aan de bak om het afgelopen jaar te kunnen overtreffen. Daar ga ik uiteraard mijn best voor doen, maar rustig aan en vooral in mijn eigen tempo blijven. Met andere woorden: zaken moeten niet te worden overhaast. Daarmee wordt het nieuwe jaar zeker net zo positief. Hoera! 

No votes yet.
Please wait...
Close