Liefde: Jij bent de maan

Puur. De jonge vrouw heeft een smalende lach op haar gezicht. Mijn binnenste verlangens smelten ervan. Zo puur en echt als de maan, dat ben jij. Het beste gevoel is als de maan zijn gloed weerspiegelt op de hoofden die leven op verre aarde. En de lachende gezichten die de maan één kant op kan laten staan. Je donkere haren zijn zo zacht als een kattenvacht en de geur om je heen doet mijn hart boem-boem-boem slaan.icon-354278_960_720
Een ode aan de liefde, dat is wat de maan ons heeft gegeven op 28 september 2016. Een dag die ineens in ons leven is gegrift. Een dag met een diepliggende betekenis. Met een glimlach die jou zo bekend is, schrijf ik deze tekst in kladblok drie. De maan vertelt dat je je meest diepzinnige emoties hebt onderzocht. Deze kaart uit de tarot staat voor de confrontatie die je aan moet gaan om te bereiken wat je wilt. De enige graadmeter is je eigen gevoel. Maar wat zegt je eigen gevoel?
We flitsen naar een aantal gebeurtenissen van de afgelopen tijd:

 • In september 2015 zagen we elkaar voor het eerst op scouting. Een onbekende plek voor jou waar ik je met mijn magische vermogens in heb gesleurd. Sorry daarvoor. Haha.
 • Begin januari 2016 vierde ik mijn verjaardag. Jij kwam als eerste en daar was ik stiekem heel blij mee. Ik was een beetje zenuwachtig, maar alles kwam goed.
 • In het voorjaar zijn we voor het eerst samen wezen shoppen in Arnhem . Primarkt it is!
 • Ik kwam een dagje bij jou op de camping. Het is maar beter dat we het daar nooit meer over hebben.
 • Even later ging ik op vakantie, wat een gemis, haha. Gelukkig vonden we de weg naar elkaar snel toen ik weer thuiskwam. Een aantal weken daarna was het de Airborne in Oosterbeek. Een prachtige wandeltocht. De laatste kilometers waren het leukste! Gelukkig kon je er later om lachen dat je voeten zo’n zeer deden.
 • 28 september was de dag! 
 • De tijd komt nu steeds dichterbij. Ondertussen zijn we nog een keer wezen shoppen, heb ik je heel Dieren laten rondrijden en zijn we ook op verjaardagen geweest. Maar is er altijd meer:
 • Een hele drukke tijd stond ons voor de boeg: een weekendje naar Den Haag-Leidschendam: Feest! We hebben samen uitbundig kerst en oud & nieuw gevierd en ook mijn eenentwintigste verjaardag was een dag met een gouden kroon.

Wat wil ik nou eigenlijk zeggen? Je kent het wel: ik heb echt geen idee meer. Daarom zeg ik maar gewoon: ik houd van je! <3
apple-570965_960_720

No votes yet.
Please wait...

11 Comments

 1. Linda schreef:

  Aww, wat lief! En Dieren…. Daar zitten wij straks ook vlakbij 🙂

 2. nicoleswereld schreef:

  Aawh wat lief, veel geluk samen

 3. Mariska van Heel schreef:

  Wat mooi dat je jouw geluk met haar zo mooi kan verwoorden. Op nog vele gelukkige jaren samen.

 4. Ellie Schmitz schreef:

  Een ode aan je liefste! Mooi 🙂

 5. Pascalle J.M. schreef:

  Heel erg mooi geschreven! Het is fijn als je je liefde voor iemand zo kunt verwoorden. Heel veel geluk samen ❤

 6. […] een liefdesgedicht voor iemand waar je van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *