Maak opnieuw kennis met mij, hey!

MC Kleuver/ juli 9, 2019/ Blog/ 13 comments

Een maand lang was het stil op mijn blog, maar nu ben ik er weer! Om je opnieuw kennis met mij te laten maken, stel ik mij nog eens voor. Ik ben Mitchel Kleuver, 23 jaar oud en ik woon in een dorpje aan de rand van de Veluwe. Voor drie dagen in de week werk ik als administratief medewerker en dat vind ik erg leuk. Verder besteed ik per week veel uren als leiding bij de plaatselijke scoutingvereniging en pak ik graag een boek.

Maak kennis met mijn hobby’s

Met plakband plakte ik verschillende A4-vellen aan elkaar vast. Vervolgens ging ik er met fineliner en een liniaal gigantisch op te keer. Elke keer kwam er een lijntje bij, een straatje bij kan ik beter zeggen. Ik teken namelijk de plattegronden van zelfbedachte steden, want die fantasie gaat nergens boven.

Om kennis te maken besteed ik een groot deel van mijn vrije tijd aan scouting. Op vrijdagavond speel ik bord- en of kaartspelletjes met mijn vrienden, mocht ik zin hebben om mee te spelen en anders ben ik chef frituur. Wat ik ook leuk vind is het verzinnen van een quizavond. Op zaterdagochtend ben ik leiding voor een groep kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Ik vind het prachtig om hen een leuke morgen te bezorgen, want daar krijg ik energie van.

Daarnaast ben ik geregeld te vinden met een camera in het bos, kijk ik Once Upon A Time op Netflix of lees ik op zondagochtend de Harry Potter-boeken vanuit bed in een Ravenclaw-shirt.

Maak kennis met mijn schrijfsels

Al enige tijd ben ik bezig met het schrijven van eigen columns en artikelen. In januari 2016 deed ik een tweede poging om een blog op te starten en toen ging het beter. Zie hier dat jij nu deze tekst leest. Het leukste vind ik de afwisseling die ik kan brengen tussen persoonlijke en informele artikelen, want ik heb zoveel om te vertellen. Niks is er fijner dan gedachten kunnen opschrijven om ze vervolgens te vergeten. Er moet ergens ruimte komen op de harde schijf ­čśë. Langzaamaan heb ik op therapeutische wijze mijn blog opgebouwd en ik hoop dat je het leuk vind om te lezen tussen de meer dan 500 artikelen. Persoonlijk vind ik schrijven het leukste als er een beginzin op plopt dat kan dienen als kern van een column. Dan voel ik mij op mijn best.

Blogplanning

Vanaf vandaag staan er nieuwe artikelen voor je klaar. Elke donderdag schijn ik mijn licht op je af via een column. De dinsdag en de zaterdag staan gereserveerd voor artikelen waarvan de onderwerpen enorm kunnen uitlopen. Er staan artikelen gepland over mijn eerste vakantie alleen, onze Nederlandse taal, boeken en autisme.

Ik wens je heel veel plezier met het lezen van alle nieuwe artikelen en ik hoor graag wat je ervan vindt!


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen? Hiervoor kun je mij volgen op Facebook en Instagram.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Share this Post

About MC Kleuver

Sinds 2016 schrijft MC Kleuver elke week een column over wat hem bezighoudt. Daarnaast schrijft hij gedichten en is zijn eerste gedichtenbundel uitgebracht in 2018. De belangrijkste onderwerpen op deze blog zijn: autisme, boeken, edelstenen, natuur, geluk en Gelderland.

13 Comments

 1. Welkom terug, was je het bloggen een beetje zat of had je het druk? In ieder geval je bent er weer. En leuk om zo eens even een beetje over je te lezen en te leren kennen en wat een leuke hobby’s heb je, quizavonden verzinnen!

  1. Dankjewel! Blij om weer mee te mogen doen. Ik had het zo druk dat bloggen even niet ging lukken. Dinsdag 23 juli lees je hier alles over ­čśë

 2. Hoi Mitchel, leuk dat je er weer bent! Ik dacht al dat je op vakantie was. Je ging dit jaar toch voor het eerst helemaal in je eentje?

  1. Hey Nicole! Vanaf half mei echt niks meer geschreven. Dus op een gegeven moment zijn de artikelen op. De vakantie alleen is zeker gelukt! Uiteraard volgen daar ook artikelen over.

 3. Superleuk om je toch nog weer een beetje beter te leren kennen! Hier ook een Harry Potter fan. En superleuk dat je dat voor die kinderen doet ­čśŐ

  1. Jaaa, Harry Potter is echt niet meer weg te denken hier uit huis. Mijn kamer hangt best wel vol met vlaggetjes en dingetjes. En dan natuurlijk ook nog de uilenverzameling!

 4. Yes, ben blij dat je terug bent! Ik begon je blogposts al te missen =)

 5. Leuk dat je weer terug bent en al allemaal plannen hebt staan!

 6. super leuk dat je weer terug bent en ik houd je blog in de gaten

 7. OmG ik ben ook een Harry Potter fan. Wat leuk dat je weer terug bent. Ik check je blog vaak.

 8. Een quiz ineensteken heb ik ook wel eens gedaan, maar het is toch een pak meer werk dan je zou denken ­čÖé

 9. Welcome back! Ik ben benieuwd naar de artikelen die eraan zitten te komen!
  Liefs,
  Elles

 10. Leuk, ik kijk uit naar je nieuwe verhalen.
  Wilma

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*