Dutch Woods Pictures

Op het moment dat ik dit zit te schrijven, komen de emmers water met bakken uit de lucht vallen. Dat zat natuurlijk niet in mijn planning. Ik wil mooie foto’s op de Veluwe maken. Gelukkig kunnen we nu naar foto’s kijken die ik afgelopen maand heb gemaakt. Kijk je mee?
SAM_0196
Niet alle bomen kunnen recht zijn, zoals je hier ziet. Het fascineert me elke keer weer hoe de kronkels onze natuur vormen. Toch een mooi plaatje?
SAM_0186
Ik weet zeker dat hij me allang doorhad. Toen de Schotse Hooglander besefte dat ik bleef staan op dezelfde plek, begon hij aan zichzelf te plukken. Een mooie gelegenheid om even een foto te schieten!
SAM_0240
Een prachtige plek, daarom vind ik dat deze plek alle lof verdiend. Dat krijgt de Carolinaberg zeker in mijn boek. De prachtige rood/bruine kleuren passen heel erg mooi bij het groene gras.
SAM_0228

Blaadje, blaadje, blaadje!

SAM_0220
Het is hier nog lekker zonnig, maar zou zo kunnen veranderen in het Verschrikte Bos. Stel je maar eens voor. De maan die hoog aan de hemel staat, maar die kan je niet zien. Want een heel stel boompjes die dicht bij elkaar staan, zorgen ’s nachts voor een spannend tafereel.
Vond je het leuk om de foto’s te zien? Geef dan een like!
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14827025/?claim=2tjpvck4d3h”>Follow my blog with Bloglovin</a>

No votes yet.
Please wait...

3 Comments

  1. Ooh ik ben gek op de bossen, ik maak er regelmatig foto’s! Mooie bossen ben je geweest 🙂

  2. mckleuver schreef:

    Bedankt voor je reactie Marion. Ik vind het heerlijk om in het bos te wandelen en neem dan toevallig ook mijn camera mee 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *