Oudejaarsconferences horen bij 31 december

De kerstdagen van 2022 zijn voorbij. Ik hoop dat je deze dagen op de manier die bij jou past hebt doorgebracht. Ik ben verwend met cadeaus en lekker eten. Gelukkig dat ik daarmee ben 😉. Het ene feest is nog niet voorbij of de volgende treedt alweer aan. Niet enkel mijn zevenentwintigste verjaardag donderdag aanstaande, maar ook oud en nieuw. Waarbij we knallend het volgende jaar vieren. Bij 31 december horen oudejaarsconferences. Voordat ik je ga vertellen welke dat dit jaar zijn, eerst even een introductie.

Wat is een oudejaarsconference?

Een oudejaarsconference is een door een cabaretier opgevoerde voorstelling. De voorstelling staat steevast in het teken van het afgelopen jaar. Door verschillende scenes, verhalen en liedjes wordt er een jaaroverzicht gebracht. Als het ware door het nieuws heen in vogelvlucht.

Oudejaarsconferences horen bij 31 december

Dit jaar worden de oudejaarsconferences door Claudia de Breij en Guido Weijers gebracht. Wat we ervan kunnen verwachten, is afwachten. 2022 heeft genoeg onderwerpen voortgebracht, waaronder Covid-19, inflatie, de dood van Queen Elizabeth, wolven, stikstof en ook de oorlog tussen Rusland en Oekraïne mag niet onbesproken blijven.

Claudia de Breij is te zien op NPO1 vanaf 22:19 uur. De uitzending wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit de Groningse Stadsschouwburg.

Guido Weijers is vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Andere programma’s

Andere televisieprogramma’s die je kan zien voordat de klok aftelt, zijn de oud en nieuw-specials van The Masked Singer op RTL4 en Ik hou van Holland op SBS6. Het eerste programma start vanaf 21:45 uur. De tweede een kwartier later.

Kijk jij altijd naar de oudejaarsconferences?


Uitgelichte afbeelding door Kelly Sikkema op Unsplash.

No votes yet.
Please wait...

1 Comment

  1. Simone schreef:

    Gefeliciteerd! Helaas kan ik niet ‘live’ de oudejaarsconference van Guido Weijers zien, maar hopelijk kan ik hem terugkijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *