Written by 07:00 Blog • 20 Comments

Parkvakanties.nl: boek nu je vakantie!

Vakantie boeken met parkvakanties.nl

De afgelopen weken kon je lezen over mijn vakantie in Italië. Dit artikel gaat echter over de vakantie die nog moet komen. Heb jij ideeën voor de zomer van 2019? Misschien het maken van een verre reis, maar ook dichtbij huis is het goed vertoeven. Parkvakanties heeft een functionele site die je binnen een paar minuten helpt met het kiezen. Dat is wat je wilt. Het kiezen van een vakantie binnen een paar minuten.

De website laat je kiezen uit de vele parken die Nederland rijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Landal, Roompot of CenterParcs. Zo zit er zeker een geschikt park voor je bij. Als eerste kun je kiezen voor de locatie. Wanneer je het niet zeker weet, kijk dan verder op de website. Dat is een echte aanrader. Je merkt al dat ik enthousiast ben. Ik vind het prettig wanneer een website te snappen is. Gewoon een simpel, maar mooie lay-out zonder poespas. Zo kun je bestemmingen kiezen die populair zijn in Nederland, maar ook in het soort omgeving waar het park voor je moet liggen.

Vakantiepark gevonden?

Via de pagina van het park kun je op Prijzen en beschikbaarheid klikken. Bij accommodaties kies je het huisje waarin jij wilt vertoeven. Op het vakantiepark Het Vennenbos van Landal kun je kiezen uit accommodaties voor 4, 6, 8 en 10 personen. Zo kun je de hele familie (of vrienden) uitnodigen. Dat maakt het extra gezellig. Wat opvalt is de rood gedrukte prijs. Korting! Dat maakt het uiteraard meteen aantrekkelijker.

Wanneer je het huisje hebt uitgezocht, volgt de datum en het knopje Mijn vakantie. Hier zie je nog eens wat je precies gaat boeken, met opties. De verschillende opties zijn duidelijk en niet moeilijk. Wil je in een rookvrij huisje? Dat kan. Wil je vlakbij het water? Dat kan ook, maar dat kost €20. Overigens zou ik mij dat niet laten beletten. De korting was er ook.

Marinapark Volendam

Op de pagina ‘Over ons’ van Vakantieparken zegt Suzanne dat haar favoriet het Marinapark in Volendam is. Laat ik daar nu net geweest zijn. Meer hierover is te lezen in Ik was mooi in Volendam.

Ben jij al bezig met vakantie voor 2019 boeken?

 

 Dit artikel is in samenwerking met Parkvakanties.

No votes yet.
Please wait...