Ra ra ra, weet jij op wie ik wil lijken?

Het is een zonnige zondagmiddag als ik aan dit artikel begin te werken. Ik staar een beetje uit het raam en kijk hoe de sneeuw langzaam smelt. De vraag die ik mezelf stel is: op wie wil ik lijken? Er zijn zoveel bijzondere mensen op deze aardbol dat het moeilijk is om te kiezen wie. Ik ben goed vertrouwd met veel personen, maar ik heb geen idool. Mijn muziek, film en leessmaken zijn beperkt tot een aantal personen. Ik zou tenminste niet springend aan de voorkant van een podium gaan staan. Jij wel?

Ik ga je nu vertellen op welke personen ik wil lijken. Heb je even dan kom je veel te weten.

George Clooney

George is bekend van de Nespressoreclames en ziet er voor zijn 57 jaar nog behoorlijk uit. Ooit heeft iemand mij eens verteld dat ik net zo knap ben als deze beroemdheid. Pluspunten ;). Dus ik wil toch een beetje meer op George Clooney gaan lijken. Laat die complimenten maar binnenstromen. Alleen hoop ik niet dat ze mij dan 57 gaan schatten. 23 is goed hoor.

Gert Verhulst

Deze man is natuurlijk bekend van Samson & Gert en ik moet toegeven dat ik gisteren nog een aantal afleveringen heb gezien. Echte helden. Gert is één van de slimste mensen en nog creatief ook. Dat bewonder ik ten zeerste. Het lijkt mij heel gaaf om een eigen programma in elkaar te kunnen zetten en dat ook nog zo scoort.

Emma Watson

Waarom zijn mannen en vrouwen zo ongelijk verdeeld op verschillende posities? Emma Watson maakt zich hard voor alle vrouwen en dat vind ik mooi om te zien. Het zou zo moeten zijn dat alle mensen op aarde dezelfde rechten hebben, want dat verdient iedereen. Dat is waarom ik ook op de Harry Potter-actrice zou willen lijken.

Ra ra ra, op wie wil ik lijken?

En nog zoveel meer..

Ooh, er zijn nog meer mensen waarop ik zou willen lijken. Voor jou noem ik nog een paar mensen op:
Rowan Atkinson – omdat ik net zo grappig wil zijn,
Joost Zwagerman – omdat ik net zulke gedichten wil schrijven,
Youp van ’t Hek – omdat zijn columns fantastisch zijn,
Linda de Mol – omdat ik net zo zou willen presenteren en
Anouk – omdat ik iedereen op zo’n perfecte manier zou willen afbranden. Grapje 😉

Op wie zou jij willen lijken?

No votes yet.
Please wait...

14 Comments

 1. Lodi schreef:

  Ik heb eigenlijk niemand op wie ik zou willen lijken. Ik denk altijd maar naast positieve punten hebben deze beroemdheden vast ook negatieve 😉

 2. Girls-Things schreef:

  Haha wat grappig en leuk om te lezen. Op wie ik zou willen lijken? Mmhh. Ik denk Anna Nooshin omdat ze een super toffe influencer is.

 3. Manon schreef:

  Volgens mij willen alle mannen op George Clooney lijken. Of ze denken dat ze erop lijken, haha.

 4. Wat grappig om te lezen. Je hebt wel veel ambities haha. Die van Anouk begrijp ik wel.. ik zou dat ook wel willen 😛

 5. Kevin schreef:

  Hmmm… heb ik toch even over na moeten denken. Maar denk Leonardo DiCaprio, niet alleen omdat hij een geweldige acteur is, maar ook omdat ik vind dat hij zijn beroemdheid ten goede gebruikt.

 6. Frederique schreef:

  Ik vind George Clooney zo enorm lelijk Haha. Ik zou wel op zijn vrouw willen lijken. Een echte beauty met brains!

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Leuk om zulke duidelijke voorbeelden te hebben. Die kunnen denk ik goed als inspiratie dienen!

 8. Ik wil helaas niet op Clooney lijken al lijkt het me een toffe pee. Ik wil lijken op Megan Markle. Die is gehuwd met een Britse prins. Need I say more?

 9. Blog en Beauty schreef:

  Pfff goeie vraag geen idee op wie ik zou willen kijken. Ja op Rachel Weids, één van de grote feministen uit de filmwereld en ze speelt haar complexe rollen erg goed.

 10. hippiemeisje schreef:

  Ik wil vooral op mezelf lijken, denk ik, voor mezelf altijd even goed durven uitkomen en mezelf helemaal aanvaarden zoals ik ben…

  Ik heb wel mensen waar ik best wel wat bewondering voor heb, veelal door hun doorzettingsvermogen, omdat ze zichzelf durven zijn en hun eigen koers varen ongeacht wat anderen zeggen. Dat streef ik zelf ook na! 😉

 11. Nadia schreef:

  Chantal Janzen! Niet alleen om haar looks, maar ze komt altijd zo leuk over!

 12. Silkeblogs schreef:

  Superleuk om je inspiraties te zien! Ik heb zoveel bewondering voor mensen die een passie hebben. Ik begrijp dan ook waarom je wil lijken op Gert Verhulst.

 13. Lipstickencupcakes schreef:

  George Clooney is dan ook echt een ontzettend knappe man, als mijn vent er nog zo knap uitziet op zijn leeftijd nou pff daar reken ik wel voor.

 14. Mieke | mieksmind schreef:

  Ik zou niet perse op iemand willen lijken. Soms zou ik wel bijv 1 dag iemand willen zijn. Nou ja en verder zou ik wel op iemand qua body willen lijken zoals Shay Mitchell, prachtige vrouw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *