Written by 06:00 Blog • 14 Comments

Ra ra ra, weet jij op wie ik wil lijken?

Ra ra ra, op wie wil ik lijken

Het is een zonnige zondagmiddag als ik aan dit artikel begin te werken. Ik staar een beetje uit het raam en kijk hoe de sneeuw langzaam smelt. De vraag die ik mezelf stel is: op wie wil ik lijken? Er zijn zoveel bijzondere mensen op deze aardbol dat het moeilijk is om te kiezen wie. Ik ben goed vertrouwd met veel personen, maar ik heb geen idool. Mijn muziek, film en leessmaken zijn beperkt tot een aantal personen. Ik zou tenminste niet springend aan de voorkant van een podium gaan staan. Jij wel?

Ik ga je nu vertellen op welke personen ik wil lijken. Heb je even dan kom je veel te weten.

George Clooney

George is bekend van de Nespressoreclames en ziet er voor zijn 57 jaar nog behoorlijk uit. Ooit heeft iemand mij eens verteld dat ik net zo knap ben als deze beroemdheid. Pluspunten ;). Dus ik wil toch een beetje meer op George Clooney gaan lijken. Laat die complimenten maar binnenstromen. Alleen hoop ik niet dat ze mij dan 57 gaan schatten. 23 is goed hoor.

Gert Verhulst

Deze man is natuurlijk bekend van Samson & Gert en ik moet toegeven dat ik gisteren nog een aantal afleveringen heb gezien. Echte helden. Gert is één van de slimste mensen en nog creatief ook. Dat bewonder ik ten zeerste. Het lijkt mij heel gaaf om een eigen programma in elkaar te kunnen zetten en dat ook nog zo scoort.

Emma Watson

Waarom zijn mannen en vrouwen zo ongelijk verdeeld op verschillende posities? Emma Watson maakt zich hard voor alle vrouwen en dat vind ik mooi om te zien. Het zou zo moeten zijn dat alle mensen op aarde dezelfde rechten hebben, want dat verdient iedereen. Dat is waarom ik ook op de Harry Potter-actrice zou willen lijken.

Ra ra ra, op wie wil ik lijken?

En nog zoveel meer..

Ooh, er zijn nog meer mensen waarop ik zou willen lijken. Voor jou noem ik nog een paar mensen op:
Rowan Atkinson – omdat ik net zo grappig wil zijn,
Joost Zwagerman – omdat ik net zulke gedichten wil schrijven,
Youp van ’t Hek – omdat zijn columns fantastisch zijn,
Linda de Mol – omdat ik net zo zou willen presenteren en
Anouk – omdat ik iedereen op zo’n perfecte manier zou willen afbranden. Grapje 😉

Op wie zou jij willen lijken?

No votes yet.
Please wait...