Written by 06:12 Blog • 15 Comments

Het telefoonhoesje: breng jij een boodschap over?

Smartphone hoesjes en accessoires

Welk hoesje heb jij voor je smartphone? De bescherming van je telefoon heeft twee functies. Namelijk het voorkomen van schade, maar ook dat je kan pronken met je eigen creativiteit of foto’s. Telefoonhoesjes zijn een uitstekend middel om boodschappen over te brengen. Kijk jij bijvoorbeeld onopvallend naar hoesjes van anderen in de trein of de bus? Precies! Mensen zijn nieuwsgierig aangelegd en daarom zijn smartphone hoesjes en accessoires zo van deze tijd.

Smartphone hoesjes en accessoires

Mijn smartphone hoesjes en accessoires

In de zomervakanties loop ik langs de marktkramen en standaard kom ik elk jaar thuis met één of twee nieuwe omhulsels voor mijn telefoon. Ieder jaar verbaas ik mij er weer over dat ik met een klein bedrag een hoesje kan vinden. De telefoon die ik met liefde gebruik is een Huawei P10 Lite. Ik houd van de effen hoesjes en zo kwam ik afgelopen jaar uit Italië met een exemplaar van een mix tussen de kleur blauw en groen. Helemaal zeker durf ik het niet te zeggen, want iedereen ziet kleuren blijkbaar anders. De smartphone hoesjes en accessoires uit 2019 zijn hip, grappig en spelen met woordgrappen. ‘‘Ik houd niet alleen van jou. Hé, kijk! Chocolade.’ 

Je vroeg je vast al af wanneer mijn autisme in dit artikel zou voorkomen. Nu dus. Niet voor niets heb ik een verslaving voor mijn mobiele telefoon. Je kunt mij appen wanneer je wilt, want ik ben toch online. Door het gebruik van chats ben ik opener geworden en dat komt omdat ik mij niet zenuwachtig hoef te maken over wat ik ga zeggen. Reacties kunnen in theorie even wachten, maar in de praktijk reageer ik te snel. Dat is niet altijd even handig, maar goed. De smartphone vind ik een goede uitvinding, want zo kan ik makkelijker nieuwe vrienden maken en lijkt het wereldje wat groter.

Wist je dat ik vaak het gevoel heb dat mijn geheugen zit opgeborgen in mijn Huawei? Zonder telefoon voel ik mij soms leeg en daarom heb ik het idee dat ik dingen ga vergeten. Zelf vind ik dat heel storend, want het liefste zou ik alles onthouden. Helaas is het niet anders, maar ik ben wel benieuwd of iemand dit herkent. Iemand?

Laagje sneeuw

Na de effen kleuren leek het mij leuk om eens een foto te tonen. Zodoende zocht ik een site voor smartphone hoesjes en accessoires en uploadde gemakkelijk mijn foto. In een preview kreeg ik te zien hoe het telefoonhoesje eruit kwam te zien inclusief de opening voor de camera aan de achterkant. De foto heb ik in januari geklikt toen er nog een laagje sneeuw lag. Zou dit hoesje reacties opleveren als ik daar hoogzomer mee ga rondlopen? Daar ben ik benieuwd naar, want wat zou een winterse foto met 25 graden oproepen? Geen echte koelte denk ik, toch? 😉

Smartphone hoesjes en accessoires

Dit artikel bevat een samenwerking.

No votes yet.
Please wait...