Het telefoonhoesje: breng jij een boodschap over?

Welk hoesje heb jij voor je smartphone? De bescherming van je telefoon heeft twee functies. Namelijk het voorkomen van schade, maar ook dat je kan pronken met je eigen creativiteit of foto’s. Telefoonhoesjes zijn een uitstekend middel om boodschappen over te brengen. Kijk jij bijvoorbeeld onopvallend naar hoesjes van anderen in de trein of de bus? Precies! Mensen zijn nieuwsgierig aangelegd en daarom zijn smartphone hoesjes en accessoires zo van deze tijd.

Smartphone hoesjes en accessoires

Mijn smartphone hoesjes en accessoires

In de zomervakanties loop ik langs de marktkramen en standaard kom ik elk jaar thuis met één of twee nieuwe omhulsels voor mijn telefoon. Ieder jaar verbaas ik mij er weer over dat ik met een klein bedrag een hoesje kan vinden. De telefoon die ik met liefde gebruik is een Huawei P10 Lite. Ik houd van de effen hoesjes en zo kwam ik afgelopen jaar uit Italië met een exemplaar van een mix tussen de kleur blauw en groen. Helemaal zeker durf ik het niet te zeggen, want iedereen ziet kleuren blijkbaar anders. De smartphone hoesjes en accessoires uit 2019 zijn hip, grappig en spelen met woordgrappen. ‘‘Ik houd niet alleen van jou. Hé, kijk! Chocolade.’ 

Je vroeg je vast al af wanneer mijn autisme in dit artikel zou voorkomen. Nu dus. Niet voor niets heb ik een verslaving voor mijn mobiele telefoon. Je kunt mij appen wanneer je wilt, want ik ben toch online. Door het gebruik van chats ben ik opener geworden en dat komt omdat ik mij niet zenuwachtig hoef te maken over wat ik ga zeggen. Reacties kunnen in theorie even wachten, maar in de praktijk reageer ik te snel. Dat is niet altijd even handig, maar goed. De smartphone vind ik een goede uitvinding, want zo kan ik makkelijker nieuwe vrienden maken en lijkt het wereldje wat groter.

Wist je dat ik vaak het gevoel heb dat mijn geheugen zit opgeborgen in mijn Huawei? Zonder telefoon voel ik mij soms leeg en daarom heb ik het idee dat ik dingen ga vergeten. Zelf vind ik dat heel storend, want het liefste zou ik alles onthouden. Helaas is het niet anders, maar ik ben wel benieuwd of iemand dit herkent. Iemand?

Laagje sneeuw

Na de effen kleuren leek het mij leuk om eens een foto te tonen. Zodoende zocht ik een site voor smartphone hoesjes en accessoires en uploadde gemakkelijk mijn foto. In een preview kreeg ik te zien hoe het telefoonhoesje eruit kwam te zien inclusief de opening voor de camera aan de achterkant. De foto heb ik in januari geklikt toen er nog een laagje sneeuw lag. Zou dit hoesje reacties opleveren als ik daar hoogzomer mee ga rondlopen? Daar ben ik benieuwd naar, want wat zou een winterse foto met 25 graden oproepen? Geen echte koelte denk ik, toch? 😉

Smartphone hoesjes en accessoires

Dit artikel bevat een samenwerking.

No votes yet.
Please wait...

15 Comments

 1. lodi schreef:

  Een mooie foto zeg, prachtig en leuk juist toch om deze te gebruiken ook in de zomer. Ik heb nu een hoesje met mijn boognaam, vind ik ook wel grappig en allerlei plaatjes. een eigen foto vind ik ook altijd erg leuk.

 2. Girls-Things schreef:

  Wat een leuk hoesje. Ik heb zelf een telefoonhoesje met mijn blog logo erop. Super leuk!

 3. Frederique schreef:

  Ja mooie foto en leuk zo’n persoonlijk hoesje. Ik heb een effe hoes, zo’n boekmodel, en daar ben ik heel blij mee.

 4. kiki hasselton schreef:

  prachtige foto zo! Ik heb eigenlijk een heel erg standaard hoesje met glitters. Maar als ik een nieuwe telefoon neem, ga ik weer een mooi hoesje ergens uitzoeken

 5. alexa schreef:

  Ziet er goed uit, ik heb gewoon zo’n case van iDeal of Sweden die iedereen heeft. Ik hoop dat mijn hoesje mijn persoonlijkheid reflecteert!

 6. Nicole Orriëns schreef:

  Een leuke gedachte dat een hoesje een boodschap kan overbrengen. Ik heb er maar twee: een donkere met bloemen voor de winter, en een lichte met bloemen voor lente en zomer.

 7. Fleur schreef:

  Leuk zo’n persoonlijk hoesje. Ik heb zelf het liefst een hoesje waar je al je pasje in kan steken. Zo heb ik lekker alles bij de hand

 8. Nadia schreef:

  Wat super leuk! Ik zou nog wel een keer een hoesje met de foto van mijn zoontje willen hebben.

 9. Joanne schreef:

  Dat is inderdaad een mooi telefoon hoesje. Ik heb zelf een zwarte met een marmer effect.

 10. Erg mooi hoesje! Op mijn telefoonhoesjes (zowel werk-gsm als privé) staan sterren of de melkgweg. Steun en toeverlaat… altijd… 🙂

 11. Rory schreef:

  Wat dat betreft heb ik een saai hoesje. Maar wel eentje die heel functioneel is. Een deels leer / deels hard plastic boekcover (hoe noem je zo’n hoesje ook alweer die je dicht kunt klappen en waar je eventueel een pasje in kunt bewaren) van Otterbox. Kost wat, maar beschermt je telefoon op alle mogelijke manieren. Sinds ik mijn vorige telefoon van vrij hoog op een hardstenen vloer heb laten stuiteren (toen die net een week oud was) ben ik direct overgegaan op deze hoes.

 12. Chantal schreef:

  Wat een leuk hoesje! Ik heb er eentje met panterprint, aangezien ik ook vaak een panterprint items draag, moet ik wel eens lachen. Kijk Nel Veerkamp eens gaan. Hahaha

 13. Aya schreef:

  Wat een leuk telefoonhoesje. Ik wil ook zo een mooi hoesje.

 14. Juliette - Strongbody.nl schreef:

  Ik ben denk ik veel te praktisch voor een ‘fancy’ hoesje haha. Ik heb een eenvoudige, doorzichtige die vrij prijzig was maar die mijn mobiel vaak heeft gered. Ik kan trouwens ook niet zonder een glass screen cover. Die heeft afgelopen jaren (ja ik heb mijn mob al meer den 2 jaar) aardig wat barstjes opgevangen.

 15. charlotte schreef:

  Prachtige foto. Ik heb zelf een standaard hoesje met een bijpassende powerbank.
  Misschien toch maar eens een keertje verder kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *