Written by 15:00 Blog • 11 Comments

Tijdsdruk | Dit is waarom ik een blogpauze nam

De reden van mijn blogpauze

Eindelijk kan ik weer plezier hebben in het schrijven van nieuwe columns, gedichten en artikelen. Dit zag er begin juni anders uit, want toen heb ik de keuze genomen om mijn blog links te laten liggen. Die keuze vond ik lastig, want bloggen is én blijft een grote passie. Des te knapper vind ik het dat ik de pen links heb kunnen laten liggen, maar niet voor lang. In mijn zomervakantie die dus al is geweest, heb ik zeven artikelen kunnen schrijven en de drive weer teruggevonden. Waarom ik een blogpauze heb genomen leg ik je uit in dit artikel.

In mei en juni coördineerde ik verschillende activiteiten die zijn georganiseerd door scouting. Een groot deel van mijn vrije tijd ging daarheen, want als je voor het eerst iets organiseert, is het zoeken naar de juiste weg. De tijdsdruk nam hierdoor toe, want het geeft mij een rustig gevoel als er artikelen paraat staan. Dit ging van twee weken vooruit heel snel naar de dag van te voren. Op dat moment heb ik besloten dat het beter zou zijn om mij eerst te focussen op werken en scouting. Het vergt tijd om een goed artikel zwart op wit te zetten waar je trots op bent. Daarnaast werkt ook Facebook niet goed mee met artikelen uploaden en dat maakte mij nogal chagrijnig. In één mijn hele systeem weg. Het leek mij daarom goed om een blogpauze in te lassen.

De blogpauze heeft mij iets ontnomen

Schrijven en bloggen blijft een hobby van mij. Dat is wat ik altijd heb gezegd. Ik schrijf alle teksten omdat ik daar plezier aan beleef. Mijn blog is dus mijn uitlaatklep wat ik met jou wil delen. Het schrijven van al deze artikelen geeft mijn hoofd rust, want alles wat ik opschrijf hoeft niet in mijn geheugen te blijven. Je snapt dat de blogpauze mij toch iets heeft ontnomen, maar dat was het waard. Want zoals je hebt gemerkt zijn er de afgelopen twee weken nieuwe artikelen online gekomen waar ik blij mee ben en dat is waar het omgaat.

Ideeën voor nieuwe artikelen zijn nooit weggeweest, want een creatieve geest kun je worden, maar nooit verliezen.

Mitchel Kleuver – 30 juni 2019
No votes yet.
Please wait...