Vijf redenen om een mok cadeau te geven | Leuke Lijstjes

Elke ochtend begin ik naast mijn brood met drinkyoghurt. Deze drink ik uiteraard uit een mok. In de loop van de tijd heb ik een aantal verschillende mokken gespaard. Sommigen heb ik gekocht en anderen heb ik gekregen. De koude winterdagen komen er weer aan. Daarmee bereiken wij ook het seizoen van de feestdagen. Hoe leuk is het om iemand blij te kunnen maken met een mok? Een mok bedrukken is een leuk cadeau. Hieronder vijf redenen.

Vijf redenen om een mok cadeau te geven

 • Mokken zijn hartstikke nuttig. In eerste instantie zijn zij natuurlijk om uit te drinken. En iedereen moet drinken! Wat dacht je van mijn drinkyoghurt of een lekkere, warme chocolademelk met een toef slagroom? Hartstikke comfortable.
 • Een mok met foto is persoonlijk en daardoor het perfecte cadeau. Misschien geef je je lief wel een foto van jullie eerste kus? Ik wil niet de romanticus uithangen, maar ik vind het wel een goed idee. Een ander idee is een foto van de mooiste plek waar je bent geweest.
 • Mokken zijn een uiterst geschikt item om te verzamelen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Daarbij zijn deze artikelen relatief goedkoop. Je kast heb je dus in een jaartje helemaal vol.
 • Een herinnering blijft gemakkelijk behouden met een mok. Zo denk je nog eens terug aan die vakantie van jaren geleden of dat ene moment dat je niet had willen missen.
 • Een mok is ook ideaal voor in je kantoor. Hier kun je je pennen, gummen en je nietjes in kwijt. Zo fleurt het je omgeving lekker op. Uiteraard kun je ook voor als je werknemers of collega’s een mok bedrukken, met naam. Dat is allemaal te regelen.

Zoals met alle artikelen zijn de keuzes groot, ook met mokken. Foto’s, logo’s of tekst zijn de mogelijkheden bij Mokken bedrukken. Maar ook gekleurde mokken zitten in het assortiment. Ik zou het leuk vinden om een gepersonaliseerde mok te ontvangen. Ik bedenk mij nu dat ik al eens een mok heb gekregen als cadeau. Hieronder de foto.

Mok bedrukken

Bron: www.Mokken-Bedrukken.nl

Wat vind jij van een mok als cadeau?

 Dit artikel is in samenwerking met Mokken-Bedrukken.nl

No votes yet.
Please wait...

26 Comments

 1. Natascha schreef:

  Mokken zijn zeker een leuk cadeau! Ik gaf mijn vriend voor vaderdag een mok met een foto van onze, toen één week oude, zoon. Hij staat mooi te pronken in onze vitrine kast!

 2. Danielle schreef:

  Wat een leuk lijstje weer! Ik spaar zelf toevallig mokken met Border Collies erop haha, en in onze kast staan allerlei varianten als ‘Best Mom’ ‘Best Dad’ ‘Supertante’ etc 🙂

 3. lodi schreef:

  Goede tips, ik ben overtuigd, haha nee hoor, ik vind het altijd leuk een mok met foto! Leuk om te geven en te krijgen.

 4. Deborah schreef:

  Leuk idee. Wij hebben thuis ook een (kleine) verzameling mokken staan met foto.
  Een leuk cadeau om te krijgen maar zeker ook om te geven. Oh en als je er niets meer uit zou willen drinken doen ze ook goed dienst als plantenbakjes hahaha.

 5. alexa schreef:

  ah dat ziet er leuk uit! Ik heb het niet, maar zie wel het nut ervan.

 6. tamara schreef:

  Ik vind het een erg leuk cadeau om te geven je kan het echt persoonlijk maken

 7. Sarah schreef:

  Zo’n mok vind ik ook echt een super cadeau. Ik ben al blij als ik een mooie, niet-gepersonaliseerde mok krijg. Eentje met foto is dus extra plezant. Ideaal kerstcadeau!

 8. Laura schreef:

  Vooral een gepersonaliseerde mok vind ik dan leuk! Of een mok uit een land waar je bijvoorbeeld bent geweest en goede herinneringen aan hebt,

 9. Silkeblogs schreef:

  Ja, superleuke tip! Ik hoop dat ik zelf een gepersonaliseerde mok krijg met de feestdagen, haha!

 10. Wat grappig. Zelf zou ik geen gepersonaliseerde mok geven, omdat ik het zelf ook niet zou willen krijgen haha. ieder zijn ding

 11. Nadia schreef:

  Zo leuk! Origineel en persoonlijk… Ik zou er wel een willen met de foto van ons gezin.

 12. charlotte swart schreef:

  Ik vind een gepersonaliseerd cadeautje altijd leuk. Kreeg laatst nog van een stagiaire een gepersonaliseerde mok, zo leuk!

 13. Miss Elli schreef:

  Leuk idee geef je me hier, ik ga nu mokken verzamelen. Ik heb wel voorkeur voor bepaalde modellen, zo vind ik die enorme emmers met een oor die meestal gebruikt werden om foto’s op te drukken echt vreselijk. Ze drinken ook niet lekker, maar zijn daarentegen fantastisch als pennenmok…
  Persoonlijk houd ik vooral van de beschaafde “senseo” modellen 😉
  En voor de heerlijke warme choco met slagroom gebruik ik het liefst de bekende, speciaal daarvoor ontworpen “chocomel mok” (jeweetwel…die gele)

 14. Rosanne schreef:

  Ik vind mokken altijd leuk om te krijgen. Mijn keukenkastje staat vol met mokken die ik heb gehad, in alle soorten en maten. Mijn favoriet: een mok van Star Wars. Als je er heet water in schenkt verschijnt een lightsaber!

 15. Judith schreef:

  Mokken…, inmiddels hebben we er zoveel dat het keukenkastje uitpuilt. Dus cadeau hoef ik ze voorlopig niet, hoewel ik een gepersonaliseerde mok wel ontzettend leuk vind.

 16. Sandra schreef:

  Een nieuwe mok is altijd goed!

 17. ingrid schreef:

  ik ben niet zon fan van (nog meer) mokken. heb er al zo veel

 18. Yousra Yasmine schreef:

  Wat een leuk idee om een mok cadeau te geven! Hier had ik eigenlijk nog noet eerder aan gedacht maar ik ga het idee zeker onthouden!

 19. Renata Feyen schreef:

  Dat kan zeker een leuk cadeau zijn – zeker als ze een persoonlijke toets hebben 🙂

 20. Fleur schreef:

  Super leuk cadeau! Heel persoonlijk en voor iedereen bruikbaar

 21. Leslie schreef:

  Ik vind het een gemakkelijk cadeau voor mensen die alles al hebben LOL Een leuke foto erop (zo liet ik voor mijn stiefvader jaren geleden een mok maken met foto van mijn zonen op), en klaar! En het wordt altijd geapprecieerd.

 22. ja super leuk, toevallig afgelopen zondag voor mijn verjaardag een gekregen met mijn logo van mijn bedrijf The lemon kitchen erop.

 23. Kimberley schreef:

  Mokken zijn leuk! Ik heb een hele favoriet waar ik thee uit drink. Extra speciaal als je er een krijgt

 24. Linda schreef:

  Ik kan mij nog goed herinneren dat het een paar jaar geleden helemaal hip was om zo’n foto mok te laten maken. En we hebben er toen ook veel onder de kerstboom gevonden haha!

 25. Kennethapown schreef:

  Cryptocurrency Trading & Investing Strategy for 2019. Receive passive income of $ 7,000 per month: http://www.vkvi.net/investmining87666

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *