Written by 06:00 Blog • 26 Comments

Vijf redenen om een mok cadeau te geven | Leuke Lijstjes

Mok bedrukken

Elke ochtend begin ik naast mijn brood met drinkyoghurt. Deze drink ik uiteraard uit een mok. In de loop van de tijd heb ik een aantal verschillende mokken gespaard. Sommigen heb ik gekocht en anderen heb ik gekregen. De koude winterdagen komen er weer aan. Daarmee bereiken wij ook het seizoen van de feestdagen. Hoe leuk is het om iemand blij te kunnen maken met een mok? Een mok bedrukken is een leuk cadeau. Hieronder vijf redenen.

Vijf redenen om een mok cadeau te geven

  • Mokken zijn hartstikke nuttig. In eerste instantie zijn zij natuurlijk om uit te drinken. En iedereen moet drinken! Wat dacht je van mijn drinkyoghurt of een lekkere, warme chocolademelk met een toef slagroom? Hartstikke comfortable.
  • Een mok met foto is persoonlijk en daardoor het perfecte cadeau. Misschien geef je je lief wel een foto van jullie eerste kus? Ik wil niet de romanticus uithangen, maar ik vind het wel een goed idee. Een ander idee is een foto van de mooiste plek waar je bent geweest.
  • Mokken zijn een uiterst geschikt item om te verzamelen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Daarbij zijn deze artikelen relatief goedkoop. Je kast heb je dus in een jaartje helemaal vol.
  • Een herinnering blijft gemakkelijk behouden met een mok. Zo denk je nog eens terug aan die vakantie van jaren geleden of dat ene moment dat je niet had willen missen.
  • Een mok is ook ideaal voor in je kantoor. Hier kun je je pennen, gummen en je nietjes in kwijt. Zo fleurt het je omgeving lekker op. Uiteraard kun je ook voor als je werknemers of collega’s een mok bedrukken, met naam. Dat is allemaal te regelen.

Zoals met alle artikelen zijn de keuzes groot, ook met mokken. Foto’s, logo’s of tekst zijn de mogelijkheden bij Mokken bedrukken. Maar ook gekleurde mokken zitten in het assortiment. Ik zou het leuk vinden om een gepersonaliseerde mok te ontvangen. Ik bedenk mij nu dat ik al eens een mok heb gekregen als cadeau. Hieronder de foto.

Mok bedrukken

Bron: www.Mokken-Bedrukken.nl

Wat vind jij van een mok als cadeau?

 Dit artikel is in samenwerking met Mokken-Bedrukken.nl

No votes yet.
Please wait...
Close