Voor een fantastisch 2021!

De oliebollen zijn koud geworden. Januari van een nieuwe maand is gestart en daarmee hebben we een fris jaar voor de boeg. En dat frisse jaar kunnen we wel gebruiken, want enkel binnen zitten ben ik wel zat. Al denk ik niet dat we als Nederlanders moeten klagen. Als je het aan mij vraagt, zijn de straten en de winkelcentra alsnog te druk. En over supermarkten gesproken. De paaseitjes zullen vanaf maandag wel in de schappen liggen, verwacht ik. De jaarwisseling verliep rustig, waar de stikstofverdelgers blij mee zijn, omdat er minder stof de lucht in is geschoten. Daarmee kunnen we gaan voor een fantastisch 2021. Eerst maar beginnen met vaccineren, denk ik.

Gelukwens

Dit jaar stof ik de vriendschappen af. Ik wil de tijd geven aan hen die dat van mij nodig hebben, maar ook voor goede gesprekken en veel lachen. Ik hou van lachen. En grapjes maken zijn nodig op zijn tijd.

Voor 2021 is het belangrijk dat iedereen realistisch blijft denken. Elkaar opkroppen in het gangpad van een supermarkt is niet handig en ook een woonkamer vol visite staat nog even niet op het to do lijstje.

Mijn gelukwens aan jou is een jaar, dit 2021, waarin we omkijken naar elkaar. Vragen hoe de ander zich voelt en elkaar helpen, want vriendschap is iets moois. En natuurlijk gezondheid, lekker eten. Dat we veel in de natuur mogen zijn met picknicks en chocolade. Dat we maar mogen proosten op een mooi jaar.

2021 in de numerologie

Net als vorig jaar bekijk ik ook nu de numerologie voor het jaar. Daarin vind ik een aantal hoopgevende woorden. Daarnaast is het het jaar van de zwaluw en de kleur blauw. De zwaluw zorgt voor een helikopterview waarbij het sturen is naar vrijheid, maar dat gaat gepaard met een goede dosis aanpassingsvermogen. Ook extra geduldig zijn en transformaties horen bij het cijfer 5. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn twee karaktereigenschappen die ik aantrekkelijk vind. Misschien is het een hint. De numerologie zegt tenslotte dat 2021 de mensen uit het comfortzone haalt. En als laatst en dat is misschien het meest belangrijk dat we ontspanning moeten zoeken.

Mijn jaargetal is een één. Dit staat voor leiden, een nieuwe start en zelfstandigheid. Ik ben heel benieuwd wat dit brengt.

Wat zijn jouw verwachtingen over 2021? Voor nu wens ik jou een fantastisch 2021 toe! 


Lees hier wat ik vorig jaar schreef: voor een fantastisch 2020! |
Dit artikel is geïnspireerd door Inner Kompas.

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *