Written by 06:52 Column • 17 Comments

Column | Als jij maar altijd bij mij bent

Geen paniek! De titel is niet wat het lijkt. Ik ben nog altijd #happysingle. Toch ga ik iets uitlichten uit mijn privésfeer. Een heerlijk sappig verhaal. Dat is tenminste de bedoeling dat het wordt. Want, ja ja, ik ben benieuwd hoe het voelt als jij bij mij bent. Als ik jou een beetje ken, dan wil je graag een profielschets. Deze ga ik je dus geven. Je hebt bruinig haar, felblauwe ogen waar ik van houd en je hebt de lengte waar ik naar zoek. Niet al te klein, anders moet ik bukken. Dat kan ik niet hebben J. Toen ik een liedje hoorde waar de titel van ik het refrein zit, moest ik aan jou denken. Mijn hart zou sneller gaan slaan als je bij mij was. Als.

Zeg maar gerust dat ik te hard van stapel loop. Ik ken jou niet eens en heb net vijf selfies gezien. Hardop zei ik ‘wow’. Een geluk had ik dat niemand het hoorde, want anders had ik slijm van mijn kin moeten vegen. Dat is eigenlijk een no-go. Jouw blauwe ogen doen iets met mij. Ken je dat? Die diepblauwe ogen waar je in kan verdwalen. Sinds het begin van mijn zoektocht naar ‘de vrouw’. Kom ik hierop uit. Diepblauw, een goede titel voor een gedicht. Maar ach, misschien heb ik jou nu gevonden. In de hoop dat jij mij ook vindt.

Profielfoto

Wanneer ik jou profielfoto zie, vraag ik mij af wat mij bezielt. Ik kan toch niet zomaar denken dat ik jou leven kan binnenvallen. Al denkt mijn hart daar totaal anders over. Het liefste zou ik jou voor mij winnen. Als jij maar altijd bij mij bent. Gelukkig kan deze tekst op heel veel personen slaan. In ieder geval met bruin haar, blauwe ogen en een lengte waarbij ik niet overdreven hoef te bukken.

Ik keek je in je ogen en ik vroeg opeens je naam
Wil jij wat van me drinken? Of zie je mij niet staan?

Als jij maar altijd bij mij bent

No votes yet.
Please wait...
Close