Column: De tevreden ik

Wat is het leven moeilijk, hoor je vaak zeggen. Vroeger was alles beter, is ook zo’n phrase die je vaak in een gesprek hoort. Maar deze column heeft niet niks de titel: de tevreden ik. Helaas, ik heb geen werk en opleiding. Dus dat gaat niet bepaald voor de wind. Maar ik werk wel aan mezelf en daarop reflecteer ik erg tevreden terug. Jezss, wat heb jij dit jaar veel geleerd MC. Dat is iets wat ik wel vaker hoor en daar ben ik dan trots op. Toch heb ik wel vaak een raar onderbuikgevoel, alsof je niet helemaal gelooft wat de ander zegt. Ik zou zeggen dat het ongeloof is, het is nog niet goed genoeg. Want ja, als je iets hebt, wil je meer. Zo zal het ook zijn met dingen kunnen. Als je iets kan, ga je naar de volgende stap, etc.
Vandaag, 14 april 2016, ben ik tevreden met mezelf. Een tevreden ik dus. Hieronder een paar redenen waarom ik tevreden ben:

  • Ik heb het afgelopen veel aan mezelf gewerkt.
  • Ik ben blij met het feit dat MC ook MC is. Ik ben dus ook echt mezelf. Als je ziet dat ik verdrietig ben, dan ben ik verdrietig. Ben ik boos, dan ben ik boos. Maar een masker op kan natuurlijk ook wel eens makkelijk zijn J
  • Ik ben trots op mezelf dat ik heb meegeholpen met het organiseren van een jongensdag. Deze dag was zo leuk! 😀
  • Ik vind het prettig dat ik zoveel mag schrijven! Afgelopen week ben ik begonnen met deel 2 van mijn eigen fantasyreeks.

Wat ik nu aan jullie wil meegeven is het volgende:

‘Elke dag is er een, pijn komt en pijn gaat, maak er altijd wat van, daar heb je veel meer aan.’

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *