Column | Een hele muur vol krant

Ik zie het al voor me. Een eigen huis, een villa, een kasteel. Een gebouw groot genoeg om alle verschillende wensen aan kamers te laten uitkomen. Een kamer waar ik mijn creativiteit in kan opsluiten. Iets waar ik al heel lang aan denk. Het zou een grote ruimte moeten zijn. Het liefste een kamer waar ik me prettig voel en waar ik al mijn hobby’s in kan uitoefenen. Een stoel om te relaxen, een muziekje op de achtergrond en een ezel om op te schilderen. Maar er is iets wat ik heel erg leuk zou vinden. Een hele muur vol krant.

Een krantenkop, twee krantenkoppen

Het lijkt me leuk als iedereen die ik ken een kort artikeltje schrijft. Een artikel speciaal over mij of iets waar ik aan ben gehecht. De muur wordt dan een wand met een hoge emotionele waarde. Dat zou ik een heel erg tof idee vinden. Maar wat schrijven anderen dan op? Dat ik altijd bezig ben met het verzamelen van goede ideeën voor een column? Of dat ik een hele dag kan besteden aan scouting? Of dat ik het leuk vind om mensen te plagen? Ik heb geen idee wat anderen zouden opschrijven, maar ik denk dat het hierbij in de buurt komt. Genoeg artikelen om de muur op te vullen zullen het niet worden. Dan maar kopiëren en de hele muur volplakken. Een erg creatief project waar anderen graag voor gaan staan om mijn muur te ‘lezen’.

Nieuwe tijdinvulling

Veel tijd zal het wel kosten. Mensen vragen om een stukje en dan de redacteur uithangen. Dat doen ze bij de recherche toch ook? Bij hun bureaus hangen ook de hele wanden vol met krantenknipsels. Waar ze uiteindelijk, tien jaar later, nog steeds niks mee hebben opgelost. Op mijn muur zou dat een leuke toevoeging zijn. Tussendoor allerlei puzzels en quizvragen. Natuurlijk kun je die dan ook aanleveren. Iemand anders kan dan jouw vraag beantwoorden. Op mijn muur.
Een hele muur vol krant

No votes yet.
Please wait...

21 Comments

 1. Jess schreef:

  Kopiëren en ophangen vind ik een goed idee. Kan je nog kunstig bekijken 😉

 2. Astrid schreef:

  Wij moeten nog behangen vond dit eigenlijk wel stiekem een heel tof idee eigenlijk 👏🏼

 3. Joyce schreef:

  Haha tof idee! Zeker door het te kopiëren. Ben benieuwd.

 4. hillybillybeauty schreef:

  Zeker een bijzondere muur! Mijn moeder had een periode de hele wcdeur vol foto’s, het duurde alleen een eeuwigheid als gasten op de wc zaten, lol

 5. anouk schreef:

  Wat een super tof idee! Ik was ooit ergens waar ze een wc hadden waar je zelf de muren kon vol tekenen, met stiften. Maar dit is ook echt super leuk!

 6. MommyLovesPink schreef:

  Best een goed idee eigenlijk! Mijn dochter heeft haar halve muur ook al zo volgeplakt met knipsels en posters en teksten.

 7. Als je toch bezig bent, wens voor mij dan ook even zo’n paleis 🙂
  Toen ik bij mijn ouders woonde gingen we verbouwen, een half jaar lang mocht alles op de muur geschreven worden. Was zo gaaf, zonde om weg te moeten halen eigenlijk. Leuk idee, waarom begin je niet op het toilet! Liefs Josine

 8. Serafina schreef:

  Ik hou enorm veel van foto’s en Quotes op de muur.. Wat een leuk idee. X

 9. Wat een gaaf idee! Dat is echt tof.

 10. Sherry schreef:

  Leuke column en een origineel idee.

 11. merle21 schreef:

  Wat een grappig idee!
  Ik wil heel graag een muur waar ik op kan tekenen met krijt, haha.

 12. Nicole Orriëns schreef:

  Het lijkt me heel bijzonder. Normaliter hoor je dat soort verhalen over jezelf vaak pas als je dood bent… Op je begrafenis. Maar dit is veel leuker : )

 13. Irina schreef:

  Wat een tof idee! Echt een muur waar je dan zelf ook iedere keer weer vrolijk van wordt en nieuwe dingen op blijft ontdekken.

 14. Rosita schreef:

  Wat een leuk idee. Lekker positief ook! Zoiets zou ook wel iets voor mij zijn. Mensen mogen ook wel vaker aaardige dingen over elkaar zeggen of schrijven. Dat is gewoon fijn.

 15. Manon schreef:

  Ik vind het idee wel heel erg leuk, alleen ik denk dat ik het zelf persoonlijk niet zou doen.

 16. Maaike schreef:

  Mooi idee! Het lijkt me ergens wel heel gaaf in de gang of zo zodat mensen het ook echt zien!

 17. Pink it schreef:

  Vind het wel een tof en vooral een origineel idee, mocht je ooit zo’n muur hebben dan ga je het eindresultaat wel delen toch?

 18. mamasliefste schreef:

  Bij mijn stiefmoeder mocht iedereen die in haar appartement was geweest een boodschap achterlaten op de muur in de hal. Dat werd een hele vrolijke muur

 19. blogenbeauty schreef:

  Wat een leuk en origineel idee. Ik heb stiekem wel even gekeken of ik nog een muurtje vrij heb. Iedereen zijn favoriete quote laten omschrijven lijkt mij ook erg leuk.

 20. Nicole Orriëns schreef:

  Met een hele muur vol krant hoef je je in ieder geval nooit te vervelen. Het is ook wel iets voor in de wc!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *