Column | Gezellig al die bloggers!

Een blogger ben je of je bent het niet. Wanneer je je eerste artikel hebt geupload mag je jezelf al blogger noemen. Sommigen gaan echter heel ver. De hele dag turen naar de statistieken, altijd op Pinterest kijken naar nieuwe ideeën en contacten zoeken met andere mensen van hetzelfde soort. Ik zal maar meteen toegeven: ik hoor er ook bij. Het is toch wel gezellig met al die bloggers. Ze gaan op zoek naar een groepje om hun eigen blog onder de loep te laten nemen. Afkraken, maar dan op een goede manier. Uiteindelijk wil iedereen er beter van worden. Dat is het doel. Ik ben ook op zoek gegaan naar mensen waarmee ik mijn ervaringen kan delen. Naast blogger, ben ik natuurlijk ook schrijver en verzorg ik mijn eigen PR. Vanuit een andere dimensie krijg ik graag nieuwe input en daardoor nieuwe ideeën.
Sinds drie april ben ik lid van de groep Blog Boost NL. Een gevarieerde bloggersgroep waarvan de artikelen alle kanten op kunnen schieten. Bloggerstips, artikelen over lippenstift of een leuke vlog. Het komt allemaal voorbij. Daarnaast kom ik zelf met mijn repertoire. Alles bij elkaar is het dus een afwisselende groep waarin iedereen zijn eigen interesses op papier zet. Ik vind het heel fijn om met deze mensen te kunnen kletsen over van alles en nog wat. Toch blijft bloggen ons hoofdonderwerp. Met regelmaat vragen we elkaar of onze blogs toe zijn aan een make-over. Zo kreeg ik de tips om een einde te maken aan het eindeloze gescroll door mijn artikelen en om mijn sidebar lekker te vullen. Zoals je nu kunt zien.
WhatsApp is het ideale middel om met elkaar te communiceren. Snel en vaak doelloos kun je elkaar informeren over de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast mag plezier natuurlijk niet ontbreken. Zo beginnen we de dag met foto’s van het ontbijt, filmpjes van de hond en het bekritiseren van het schoolrooster van de ander. Heel gezellig. Maar het gaat natuurlijk om de blogger die in je zit. Daarom ga ik door met de honderden artikelen die op mijn blog volgen. Daar ga ik voor.
Gezellig al die bloggers!

No votes yet.
Please wait...

17 Comments

 1. Peter Mabelus schreef:

  Je blog weer met plezier gelezen. Ik geniet van je vlotte schrijfstijl en het lijkt bij het lezen van je blogs alsof je altijd een goed humeur hebt. Dat nodigt uit om te lezen.
  Wat me in dit blog verbaast is het feit dat je veel contact hebt met andere bloggers via WhatsApp. Dat betekent dat alle bloggers waar je contact mee hebt strooien met hun telefoonnummer. Zelf ben ik gewend om de mensen in mijn netwerk te mailen of te communiceren via Messenger op Facebook. Het zou niet eens in mij opkomen om op zoek te gaan naar de telefoonnummers van iedereen die ik via mijn laptop ken. Ben ik ouderwets of dom? Of allebei? Of geen van beiden? Ik ben benieuwd naar uw diagnose, dokter Kleuver.

 2. Victoria Hanmer schreef:

  De sidebar ziet er goed uit trouwens! 😀

 3. mamasliefste schreef:

  Ik heb ook een leuk bloggersgroepje om mij heen. We appen dan ook dagelijks, over onze blogs en aanverwante onderwerpen,’maar ook over privé dingetjes. Heel gezellig en een extra pluspunt van blogger zijn

 4. Marijke schreef:

  Best handig zo’n sidebar he. Kunnen mensen lekker snel doorklikken. Ik merk zelf ook dat die artikelen best nog wel eens aangeklikt worden.

 5. Pink it schreef:

  Ik heb met een paar bloggers dagelijks online contact en met een enkeling offline, toch ben ik ook graag een soort van “loner” en dat vind ik helemaal niet erg 🙂

 6. Amy schreef:

  Contact met andere bloggers is zeker fijn! Het kan soms nogal eenzaam worden zo achter je computerschermpje, dan is het wel leuk om wat contact met ‘soortgenoten’ te hebben, haha!

 7. luxelifelovercom schreef:

  Ja lekker lullen over zwarte sexy lippelif en andere gekke dingen. Best gek hoe onze groep zoveel voor je kan gaan beteken terwijl je de chickies erachter dus nog nooit hebt gezien. Weird.

 8. Melanie schreef:

  Wat fijn als je zo een groep gelijkgestemde hebt. Bloggen wordt niet door iedereen begrepen. En is toch wel een apart wereldje.

 9. Astrid schreef:

  Ik zit in een groepje met een aantal andere ‘mamabloggers’ via whatsapp.. Ook reuze gezellig 😀

 10. Girls-things schreef:

  Het is inderdaad een hele gezellige groep!

 11. Aneta schreef:

  De Sidebar is inderdaad een heel goed hulpmiddel. Blog Boost Nl ken ik nog niet. Dank voor de tip, ik ga er binnenkort even naar kijken

 12. Nicole Orriëns schreef:

  Wat grappig een bloggergroep die via whatsapp contact onderhoudt! Dat kende ik nog niet!

 13. Marieke schreef:

  Heel herkenbaar! Ook ik vind het erg gezellig al die bloggercontacten. Idd ook via Facebook en What’s app veel contacten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *