Written by 06:00 Column • 17 Comments

Column | Gezellig al die bloggers!

Een blogger ben je of je bent het niet. Wanneer je je eerste artikel hebt geupload mag je jezelf al blogger noemen. Sommigen gaan echter heel ver. De hele dag turen naar de statistieken, altijd op Pinterest kijken naar nieuwe ideeën en contacten zoeken met andere mensen van hetzelfde soort. Ik zal maar meteen toegeven: ik hoor er ook bij. Het is toch wel gezellig met al die bloggers. Ze gaan op zoek naar een groepje om hun eigen blog onder de loep te laten nemen. Afkraken, maar dan op een goede manier. Uiteindelijk wil iedereen er beter van worden. Dat is het doel. Ik ben ook op zoek gegaan naar mensen waarmee ik mijn ervaringen kan delen. Naast blogger, ben ik natuurlijk ook schrijver en verzorg ik mijn eigen PR. Vanuit een andere dimensie krijg ik graag nieuwe input en daardoor nieuwe ideeën.
Sinds drie april ben ik lid van de groep Blog Boost NL. Een gevarieerde bloggersgroep waarvan de artikelen alle kanten op kunnen schieten. Bloggerstips, artikelen over lippenstift of een leuke vlog. Het komt allemaal voorbij. Daarnaast kom ik zelf met mijn repertoire. Alles bij elkaar is het dus een afwisselende groep waarin iedereen zijn eigen interesses op papier zet. Ik vind het heel fijn om met deze mensen te kunnen kletsen over van alles en nog wat. Toch blijft bloggen ons hoofdonderwerp. Met regelmaat vragen we elkaar of onze blogs toe zijn aan een make-over. Zo kreeg ik de tips om een einde te maken aan het eindeloze gescroll door mijn artikelen en om mijn sidebar lekker te vullen. Zoals je nu kunt zien.
WhatsApp is het ideale middel om met elkaar te communiceren. Snel en vaak doelloos kun je elkaar informeren over de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast mag plezier natuurlijk niet ontbreken. Zo beginnen we de dag met foto’s van het ontbijt, filmpjes van de hond en het bekritiseren van het schoolrooster van de ander. Heel gezellig. Maar het gaat natuurlijk om de blogger die in je zit. Daarom ga ik door met de honderden artikelen die op mijn blog volgen. Daar ga ik voor.
Gezellig al die bloggers!

No votes yet.
Please wait...
Close