Written by 07:00 Column • 26 Comments

Column | Ik heb geplakkerd op jou

‘Wat zou ik toch graag met je plakken!’ Heb je dat ooit iemand horen zeggen? Ik toevallig wel en ik lag er plat om. De vakantie in Italië is goed bevallen en vooral met het opletten op uitspraken. Met een beetje gin-en-gapwerk kom je al gauw tot een leuke openingszin. Misschien is deze wel leuk voor op Tinder. Al heb ik de app noodgedwongen moeten verwijderen. Nou ja, de reperateur heeft mijn hele Huawei P10 Lite gereset, twee maal. Mijn mobiel was niet meer te repareren. Ze gooiden het op waterschade, wat ik kan snappen door het douchen (oeps) en door val-en stootschade. De medewerker stelde vast dat dat kwam door het indrukken van de toetsen. She’s kidding! Daar is een smartphone toch voor gemaakt?

Geplakkerd, geplakkerd, geplakkerd. Best een lekker woord he? Het rolt lekker over de tong heen. Maar wat zou de betekenis ervan kunnen zijn? Ik weet wat jij denkt en ik denk het ook. Samen tussen deken en het matras. Daar kun je echt goed plakken. Vooral met de hitte van deze zomer. Extra lang hebben we kunnen samenkleven. Je kunt het ook lief omschrijven. Bijvoorbeeld door een zacht kusje te drukken op iemands wang. Mijn lippen die blijven plakken aan de wang van het meisje die ik wil. ‘Mwaaahm.’ MC de Casanova, natuurlijk.

‘Ik heb geplakkerd op jou!’ Heerlijk om te roepen met een dronken kop in een discotheek. Zal mij niet overkomen, want ik ben nooit dronken. Lijkt mij overigens een citaat die jouw vriendin niet wil horen in het openbaar. Daarentegen, thuis hoort ze het liefste niet anders. Ze zal deze zin erkennen als het begin der liefde wanneer je het gesprek begint op Tinder. Ik doe het nu zonder, want het liep drastisch uit de hand 😉. Misschien kan ik ‘Mag ik met je plakken?’ gebruiken voor een volgende vakantie.

Photo by Hannah Olinger on Unsplash

No votes yet.
Please wait...
Close