Column | Ik kijk naar Linda de Mol

Een veelzijdige vrouw is het zeker. Linda de Mol is de tv-koningin van de laatste jaren. Na verschillende succesvolle formats als Ik Hou van Holland, is ze bezig geweest met kijkcijferhits als Divorce en de familie Kruys. Daarnaast heeft ze haar eigen magazine LINDA. Uiteraard is deze ook in mijn kamer te vinden. Leuk om even doorheen te bladeren. Het blad begint met funfacts en cijfers enzo. Erg leuk om te lezen. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je overlijdt, je 21 gram verliest. Vond ik toch een leuk weetje. Je merkt dat ik enthousiast ben over Linda. Zo kijk ik op zondagavond naar de koffertjes.

Postcodeloterij Miljoenenjacht is momenteel wekelijks te zien op RTL4. Weer spreek ik vol lof, want ik vind het een prachtig concept. Het moment dat de koffermeisjes de trap af komen laat mij kippenvel krijgen. Dan natuurlijk ook om te zien hoe mooi die meisjes zijn, maar dat terzijde. Het liefste kijk ik onder een dekentje met een klein bakje chips. Eerst de vragen waarbij de kandidaten voor het kofferspel worden getrokken. Als scoutingquizmaster vind ik het leuk om te zien hoe Linda zo consequent, maar toch altijd vriendelijk is naar de spelers.

Wanneer de tweede helft begint komen de dames naar beneden met de 26 koffers. Het muziekje dat wordt afgespeeld zegt je dan al genoeg. De bedragen komen op het beeldscherm. Zodoende weet eenieder dat de koffers geopend gaan worden. Wanneer je de hele linkse rij uitroeit, worden de bedragen die de bank uitlooft hoger en hoger. Als de 5 miljoen maar tussen de koffertjes blijft zitten. Helaas genoeg voor de medespelers gaat die er meestal snel genoeg uit. Jammer, maar helaas. Over de lach van Linda zal ik het niet gaan hebben. Te aanstekelijk. Wel ga ik nu verder lezen in de nieuwe LINDA.

Ik kijk naar Linda de Mol

No votes yet.
Please wait...

18 Comments

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Wat leuk dat jij Linda Magazine leest! Het is toch vooral op vrouwen gericht dacht ik, dus dat had ik niet verwacht. Ik vind het ook een interessant tijdschrift.

 2. silkeblogs schreef:

  Ik ken Linda eigenlijk niet, misschien omdat ik in België woon, maar ik moet haar duidelijk eens gaan opzoeken!

 3. Ik vind het ook wel erg leuk om naar te kijken maar lees het magazine Linda zelf niet

 4. Rob Alberts schreef:

  Zonder tv gaat er toch steeds meer langs mij heen.

  Vrolijke groet,

 5. reislustig.be schreef:

  Linda is hier in België niet zo bekend, al kan je hier wel ook het magazine vinden. En van die 21 gram, er is ook een film over “21 grams”, heel toepasselijke naam ;-). Je wordt er wel niet vrolijk van…

 6. Marijke schreef:

  Alles wat zij aanraakt lijkt goud te worden. Maar ik ben het met je eens. Ze doet het goed!

 7. charlotte swart schreef:

  Ik vind het magazine erg leuk om te lezen, televisie kijk ik eigenlijk vrijwel nooit

 8. Linda de Mol is echt een vakvrouw/ Ik heb enorme bewondering voor haar wat zij heeft neergezet. Ik ben zelf ook fan van de Linda, vind het alleen altijd zo lastig vasthouden 😉

 9. Rachelle schreef:

  Ik vind Linda echt een tof wijf gewoon. Leuk en gewoon lekker eerlijk en nuchter!

 10. Grappig om te lezen dat jij Linda Magazine leest. Had ik niet verwacht om eerlijk te zijn. Ik dacht dat dit meer voor vrouwen was? Kan je nagaan… ik lees het dus niet!

 11. Ik vind Linda een hele leuke en mooie vrouw, vind vooral de serie’s die ze maakt of waar in ze mee speelt leuk x

 12. Kaylee Geurts schreef:

  Linda is awesome! Alles wat ze doet, doet ze met passie én goed ook!

 13. Nicole schreef:

  Die serie ‘familie Kruys’ is zooo leuk, heb seizoen 1 op DVD en moet 2 nogsteeds kijken. Beetje de Nederlandse versie van ‘Modern Family’ die ik ook helemaal heb afgekeken.

 14. Eva schreef:

  Ook al is het een soort loterij, wordt dit met die koffers tenminste nog eerlijk gespeeld 🙂 Je hebt ook die spelshow die ’the wall’ heet, waarbij er een bal naar beneden valt in de geldprijs die je wint, maar omdat dat via een beeldscherm gaat in plaats van met een echte bal, vind ik dat behoorlijk nep 😉

 15. Jamey Herben schreef:

  Ik vind de LINDA ook zo leuk. Ik vind het zo’n sympathieke vrouw!

 16. Lodi schreef:

  haha wat leuk geschreven, ik vind Linda wel erg leuk in Gooische Vrouwen enzo, maar spelletjes kijk ik niet echt op tv. De LINDA lees ik ook wel eens ind wachtkamer, leuk blad hoor!

 17. Linda is inderdaad een vakvrouw en zowel op tv als in haar magazine is ze leuk! Ik kijk ook graag naar haar

 18. Ik lees en blader af en toe Linda tijdschrift als ik toevallig bij mijn schoonzusje. Die is dol op Linda tijdschrift.

  http://dhini.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *