Written by 06:00 Column • 18 Comments

Column | Ik kijk naar Linda de Mol

Een veelzijdige vrouw is het zeker. Linda de Mol is de tv-koningin van de laatste jaren. Na verschillende succesvolle formats als Ik Hou van Holland, is ze bezig geweest met kijkcijferhits als Divorce en de familie Kruys. Daarnaast heeft ze haar eigen magazine LINDA. Uiteraard is deze ook in mijn kamer te vinden. Leuk om even doorheen te bladeren. Het blad begint met funfacts en cijfers enzo. Erg leuk om te lezen. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je overlijdt, je 21 gram verliest. Vond ik toch een leuk weetje. Je merkt dat ik enthousiast ben over Linda. Zo kijk ik op zondagavond naar de koffertjes.

Postcodeloterij Miljoenenjacht is momenteel wekelijks te zien op RTL4. Weer spreek ik vol lof, want ik vind het een prachtig concept. Het moment dat de koffermeisjes de trap af komen laat mij kippenvel krijgen. Dan natuurlijk ook om te zien hoe mooi die meisjes zijn, maar dat terzijde. Het liefste kijk ik onder een dekentje met een klein bakje chips. Eerst de vragen waarbij de kandidaten voor het kofferspel worden getrokken. Als scoutingquizmaster vind ik het leuk om te zien hoe Linda zo consequent, maar toch altijd vriendelijk is naar de spelers.

Wanneer de tweede helft begint komen de dames naar beneden met de 26 koffers. Het muziekje dat wordt afgespeeld zegt je dan al genoeg. De bedragen komen op het beeldscherm. Zodoende weet eenieder dat de koffers geopend gaan worden. Wanneer je de hele linkse rij uitroeit, worden de bedragen die de bank uitlooft hoger en hoger. Als de 5 miljoen maar tussen de koffertjes blijft zitten. Helaas genoeg voor de medespelers gaat die er meestal snel genoeg uit. Jammer, maar helaas. Over de lach van Linda zal ik het niet gaan hebben. Te aanstekelijk. Wel ga ik nu verder lezen in de nieuwe LINDA.

Ik kijk naar Linda de Mol

No votes yet.
Please wait...