Written by 06:19 Column • 21 Comments

Column | Janne, ik zie je voor het eerst

Janne, ik zie je voor het eerst

Lieve Janne,

Drie keer hebben wij onze afspraak gewijzigd, maar de laatste keer heb jij onze afspraak ook in jouw agenda gezet. In mijn agenda stond Janne met een ♥. De dagen tikten voorbij. Langzaamaan heb ik mijzelf gekker gemaakt dan dat ik nature ben en dat komt door jou. Aan mijn beste vriendinnen, vriend en zus heb ik over jou verteld. De maandagavond kwam steeds dichterbij en de zenuwen namen toe. We stuurden spraakberichten zodat we elkaars stem hebben kunnen horen en ik was verrast. Een stem zo puur en opgewekt. Prachtig.

De maandag ben ik alleen maar met jou bezig geweest. Elke minuut gingen mijn gedachten naar jou en van de zenuwen hield ik mijn avondeten niet binnen. Janne, ik kon niet wachten om in de auto te stappen. Helaas hadden wij verschillende tijden in ons hoofd, want na een half uur op de parkeerplaats heb ik je toch maar gebeld. Ik was wellicht wat bang en vol van de zenuwen, maar dat verdween toen ik jou zag. Met een voorzichtige glimlach kwam je aangelopen en je wreef over mijn rug toen je mij omhelsde. In de auto was het lekker warm en meteen reden we het dorp uit.

De lampen staat uit op deze parkeerplaats als mijn lippen die van jou raken. Een huivering gaat van boven tot mijn tenen. Dit was de zachtste kus die ik ooit heb gevoeld. Daarvan wil ik er nog één. We babbelen over onze interesses, onze vrienden, onze familie en ons werk. Beiden beleven we plezier aan deze gesprekken. We lachen veel en mijn vingers wrijven over jouw wangen. Want ik vind je lief. Ik kan er niets aandoen. Langzaam rijden we terug naar waar ik je oppikte. Om er een einde aan te maken, maar een nieuwe afspraak staat klaar. Gewoon om te beleven, om elkaar beter te leren kennen. Want ik ben benieuwd naar de echte Janne.

Lieve groet,

Mitchel

Janne, ik zie je voor het eerst

Foto: Photo by Ansley Ventura on Unsplash

No votes yet.
Please wait...
Close