Column: Melissa

Ik zie je staan, maar zie jij mij ook? Je draait je om en loopt weg door de steeg. Mijn ogen volgen je donkerblonde haren. Ik begin te twijfelen. Wat moet ik nu doen? Ondertussen loop je steeds langzamer door de steeg en je draait je om. De felblauwe ogen van Melissa kijken recht door me heen. Melissa steekt haar hand uit. Ik kijk om me heen. Er zijn zoveel jongens op deze plek. Ze wijst naar mijn witte T-shirt. De magie die om haar heen hangt, dat trekt me aan. Ik vlieg door de lucht. Door de lucht zeg ik je! Ik landde strak voor haar blouse. Melissa kijkt me aan. Maar waar kijkt ze toch heen. Ach jongen, vraag het toch gewoon, dacht ik. Uhm, Melissa, begon ik twijfelend. ‘Waar kijk je naar?’ ‘Naar jou, gekkie.’ ‘Naar, naar mij?’ Melissa gaat op haar tenen staan en drukt haar rode lippen op de mijne.
Zie je nou wel dat het niet uit maakt om hoe je eruit ziet? Het gaat erom hoe je bent. Dat je lief bent en goed met elkaar kan opschieten. De rest komt uiteindelijk vanzelf wel.
Ook al ben je zo lelijk als de nacht, dat is grotendeels hoe jij het ziet! Er is altijd iemand die het beste in je naar boven kan halen. Iemand die zal zeggen dat je mooi bent om hoe je bent, vanbinnen en niet van buiten!

Love is for everything!

 

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. Mimi Rose schreef:

    Wat schrijf je leuk!! Ik moest wel ff lachen bij “zo lelijk als de nacht” Die had ik niet verwacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *