Written by 07:00 Column • 32 Comments

Column | Verloedering van mijn blog

Verloedering. Dat is het woord van vandaag. Gecombineerd met verzaking en teleurstelling. Deze column schrikt ik op een zondagochtend. Gister drong er iets tot mij door. Mijn blog bevalt mij niet goed. Ik kan niet voldoende tijd vinden om artikelen op de juiste manier op te schrijven. Ik vind dat een probleem. Aan het begin van het jaar heb ik besloten om op vrijdag artikelen te plaatsen over de Nederlandse taal. De zaterdag heb ik helemaal omgegooid met categorieën als autisme, levensherinneringen en gastartikelen. Dit is echter nog niet tot stand gekomen.

Gister bedacht ik mij dat ik het anders moet aanpakken. Het moet meer vanzelf gaan. Ik dacht dat een zoekmachine misschien uitkomst zou kunnen bieden. Zo zocht ik op rubrieken voor blog en op rubrieken voor tijdschrift. Uiteindelijk kreeg ik een aantal ideeën die ik heb genoteerd. Zo zou ik bijvoorbeeld een categorie In Beeld kunnen doen. Waarbij ik kort beschrijf wat ik zie. Een vogeltje in de boom of een irritante reclame. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een quiz ga introduceren op mijn blog.

Kort en krachtig kunnen investeren in mijn blog. Dat is het doel. Daarom heb ik een categorie nodig die lang kan blijven bestaan, waar ik plezier aan heb en wat ook leuk is om te lezen. Op scouting vind ik het leuk om zelf spellen te bedenken. Toen dacht ik, dat kan ik ook voor mijn blog. Vandaar de nieuwe categorie: De échte MC Quiz! Ik denk dat het een leuke aanvulling is. Je kunt als lezer zelf meedoen. Elke quizronde zijn er vijf vragen met meerdere antwoorden. Gokken is mogelijk, maar spieken is niet toegestaan. Hopelijk kan ik hiermee de verloedering van mijn blog tegengaan. Ik heb goede hoop dat ik hiermee nog een tijdje vooruit kan. Een quiz is een leuke manier om feitjes tot je te nemen. Zo speel ik digitaal voor quizmaster.

Verloedering van mijn blog

No votes yet.
Please wait...
Close