Column | Voor een fantastisch 2019!

Her en der klinkt nog een knal. Verder is het stil op straat. Gelukkig maar, want ik werd bijna gek. Voor zover dat bij mij nog kan. Gister telde ik af van 10 naar 1, maar de klok tikte door. Voor een fantastisch 2019! Daarom wil ik bij deze tegen iedereen zeggen: gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heb je al mooie plannen gemaakt en anders heb je nog minstens 360 dagen dit jaar te gaan om dat te doen. Plannen zijn nooit te laat. Alleen uitvoeren kan uitstellen worden. Dus: pak gauw je kladblok en begin je ideeën op te schrijven!

Fantastisch

Voor het eerst in mijn leven moest ik werken op 2 januari. Dat is even een idee waar ik aan moest wennen. Gelukkig ben ik de ochtend goed gestart en was ik blij om te kunnen beginnen. Er is namelijk een hoop te doen.
Een hoop te doen? Dat klopt zeker! Ook op privégebied staat er dit jaar een hoop te gebeuren. Voor het eerst ga ik in mijn eentje op vakantie, ik ga voor een vast contract en ik heb schrijfdoelen die ik dit jaar graag wil halen. Dat 2019 voor mij fantastisch gaat worden, staat vast. De vraag is hoe ik alles wat nieuw is een eigen plekje kan geven. Spannend!

Wij leven op aarde en dat is al bijzonder. Fantastisch moeten wij ons leven zelf maken. Daarvoor ben je zelf in de lead. 2019 is een perfect jaar om alle projecten en wensen af te ronden. Daarvoor staat immers de negen. In 2020 is het te laat en start er een nieuwe cyclus. Hoe mooi! Dat lijkt mij een reden om het komende jaar grandioos te maken. Alsnog is het stil op straat. Zouden die mensen hun plannen al aan het maken zijn? Oh nee, iedereen heeft last van een kater. Daar had ik nog niet aan gedacht. En ik maar werken, hehe (net anderhalve week vrij gehad). Hehe.

Aankondiging: vrijdag 4 januari vind je hier een blog over mijn plannen voor het komende jaar. Die moet je lezen!

No votes yet.
Please wait...

24 Comments

 1. Frederique schreef:

  Een gelukkig nieuwjaar. Vroeger werkte ik op 1 januari en dat vond ik altijd fijn, lekker fris en nieuw beginnen. Positief en vol plannen. Heerlijk!

 2. MamaTassel schreef:

  Ik wens je een heel mooi en productief 2019!

 3. Juliette schreef:

  Happy new year! Maak er wat moois van in 2019. Ik weet zeker dat het jou gaat lukken!

 4. Olivette schreef:

  Een fantastisch nieuwjaar gewenst en dat er vele, mooie blogs mogen volgen! We volgen het met plezier!

 5. Mira schreef:

  Ik vond het leuk om je te volgen het afgelopen jaar, een heel fijn 2019 gewenst!

 6. Nadia schreef:

  Wij zijn voor het eerst met zijn allen vrij in de eerste week van januari… En eerlijk is eerlijk, ik vind het heerlijk! Even rustig het jaar opstarten 😉

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Jij ook de beste wensen voor 2019 en dat je doelen mogen uitkomen.

 8. Dorien schreef:

  Gelukkig nieuwjaar! Wat bijzonder spannend om alleen op reis te gaan. Dat zou echt helemaal niets voor mij zijn. Hopelijk kun je al je voornemens waar maken!

 9. Silkeblogs schreef:

  Supermooi geschreven, Mitchel! Zo inspirerend, laten we er een topjaar van maken!

 10. hippiemeisje schreef:

  ja, je hebt spannende vooruizichten!!! gelukkig 2019!!!!

 11. 2019, nieuw jaar, nieuwe plannen. Leuk! Ben benieuwd naar je plannen, ik heb al een hele lijst gemaakt voor mijn blog.

 12. Renata Feyen schreef:

  Oei nu al beginnen afronden en heb het gevoel dat ik nog maar net begonnen ben met vanalles – ik zou zeggen geniet van jouw vakantie alvast 🙂

 13. Manon schreef:

  Wat cool dat je in 2019 in je eentje op vakantie gaat! Waar ga je naartoe? Super mooi vooruitzicht voor het nieuwe jaar.

 14. Danielle schreef:

  Leuke blog! En heerlijk anderhalve week vakantie 🙂 wij waren ook vrij tussen kerst en nieuwjaar

 15. Helemaal mee akkoord dat je zelf de lead hebt, let’s do this!

 16. Leuk geschreven en een heel gelukkig nieuwjaar! Ik heb nog even vakantie tot maandag, heerlijk! Ik ben benieuwd naar je blog over je plannen voor komend jaar.

 17. Joanne schreef:

  Nog een heel fijn nieuw jaar gewenst! Leuk dat je al een hoop plannen hebt.

 18. Eline schreef:

  Een gelukkig nieuwjaar! Ik ben benieuwd wat 2019 jou allemaal zal brengen.

 19. Sherry schreef:

  Happy new year hopelijk brengt 2019 je nog veel meer mooiere dingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *