Written by 06:00 Column • 24 Comments

Column | Voor een fantastisch 2019!

Voor een fantastisch 2019!

Her en der klinkt nog een knal. Verder is het stil op straat. Gelukkig maar, want ik werd bijna gek. Voor zover dat bij mij nog kan. Gister telde ik af van 10 naar 1, maar de klok tikte door. Voor een fantastisch 2019! Daarom wil ik bij deze tegen iedereen zeggen: gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heb je al mooie plannen gemaakt en anders heb je nog minstens 360 dagen dit jaar te gaan om dat te doen. Plannen zijn nooit te laat. Alleen uitvoeren kan uitstellen worden. Dus: pak gauw je kladblok en begin je ideeën op te schrijven!

Fantastisch

Voor het eerst in mijn leven moest ik werken op 2 januari. Dat is even een idee waar ik aan moest wennen. Gelukkig ben ik de ochtend goed gestart en was ik blij om te kunnen beginnen. Er is namelijk een hoop te doen.
Een hoop te doen? Dat klopt zeker! Ook op privégebied staat er dit jaar een hoop te gebeuren. Voor het eerst ga ik in mijn eentje op vakantie, ik ga voor een vast contract en ik heb schrijfdoelen die ik dit jaar graag wil halen. Dat 2019 voor mij fantastisch gaat worden, staat vast. De vraag is hoe ik alles wat nieuw is een eigen plekje kan geven. Spannend!

Wij leven op aarde en dat is al bijzonder. Fantastisch moeten wij ons leven zelf maken. Daarvoor ben je zelf in de lead. 2019 is een perfect jaar om alle projecten en wensen af te ronden. Daarvoor staat immers de negen. In 2020 is het te laat en start er een nieuwe cyclus. Hoe mooi! Dat lijkt mij een reden om het komende jaar grandioos te maken. Alsnog is het stil op straat. Zouden die mensen hun plannen al aan het maken zijn? Oh nee, iedereen heeft last van een kater. Daar had ik nog niet aan gedacht. En ik maar werken, hehe (net anderhalve week vrij gehad). Hehe.

Aankondiging: vrijdag 4 januari vind je hier een blog over mijn plannen voor het komende jaar. Die moet je lezen!

No votes yet.
Please wait...