Written by 06:00 Column • 20 Comments

Column | De foute kersttrui

Foute kersttruien

Jij hebt ze vast in de winkel zien liggen. Toch? De foute kersttrui. Al enkele jaren zijn dit echte hotitems. Ook in 2018 heb je ze overal kunnen vinden. Vandaag is het Tweede Kerstdag en ben je wellicht verplicht om de trui aan te trekken. Misschien heb jij wel een vriendin die je gister een trui heeft gegeven onder de kerstboom. Lul. Gewoon aantrekken die trui. Er zijn namelijk een aantal redenen waarom dit item zo hot is. In een artikel heb ik een aantal redenen kunnen vinden.

De eerste is dat je vroeger, als kind, ook rondrende om de dinertafel met een foute kersttrui. Alleen geen enkel mens vond dit toen fout. In bekende films en volgens mij ook in Home Alone heeft de hoofdrolspeler zo een trui aan. Dan wilt de gewone mens dat uiteraard ook en dan is er nog een derde reden. Voor kerst wilt iedereen een nieuw tenue. Dit nieuwe tenue wordt de afgelopen jaren steeds vaker een foute kersttrui. Dit laatste is een leuke en lekker zittende tegenhanger van de chique kleding die je altijd recht moet trekken. Voor mannen is er dan nog een vierde waarom. De vriendin vindt het zo leuk.

Medicinale doeleinden

Mijn vraag luidt als volgt: als meer dan een miljoen mensen iets hebben? Kan het dan nog fout genoemd worden? Tevens zijn er zoveel mensen die voor medicinale doeleinden wiet gebruiken. Is dat dan ook fout? De kersttrui is wat anders dan een blouse of jurk, maar om het nu echt fout te noemen. Het is in ieder geval een leuke trui. Heel veel jongeren zijn er tenminste fan van. Ik denk dat Rudolph the rednose reindeer mij het beste staat. Ondanks dat de trui in zoveel kringen al in gebruik is genomen, moet ik iets toegeven. De trui heb ik niet in bezit.

No votes yet.
Please wait...