Een cadeau voor iedereen

Vrede op aarde, dat is mijn wens, maar wel voor het hele jaar. Zo tegen het midden van de maand december komen de kerstbomen weer naar beneden, zijn de winkelcentrums versierd met verschillende lampjes en lopen de mensen in het dorp tevreden rond. Ze kopen giechelend hun cadeautjes in. Prima toch.
In landen, honderden kilometers van de onze, zijn daken ingestort en families verscheurd. Deze volwassene en kinderen moeten uitkijken waar ze lopen. Er zou zo maar een bom net onder de grond kunnen zijn verstopt. Eén stap en het gaat goed mis. Deze gezinnen, deze groepen verdienen het grootste cadeau dat een mens zich kan wensen: vrijheid. Mensen die in oorlogsgebieden zitten verdienen een beter leven. Een leven zonder een bom, een kindsoldaat of een wapen dat buiten zijn schoten lost. Een leven zonder onderduiken of geen eten meer in huis. Zij verdienen een leven met zon, plezier en geluk.

Mijn wens

Kerstmis is het grootste feest dat op aarde wordt gevierd. Tijdens deze dagen wensen al duizenden, miljoenen mensen dat iedereen op deze bol in vrede kan leven. Waarom zijn er dan nog zoveel ruzies, meningsverschillen en oorlogen op deze planeet?
Ik wens iedereen het cadeau van de wereld toe. Een leven met pakjes, vrede en liefde. En dit niet alleen voor 25 en 26 december, maar gewoon voor het hele jaar.


Donderdag 29 december is het een grote dag. Een klein e-book zal als cadeautje op deze blog verschijnen. Mis het niet!

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. […] Een cadeau voor iedereen […]

  2. Marguerita schreef:

    Hartelijk bedankt voor de mooie persoonlijke kerstwens! Heel erg leuk om te ontvangen en ontzettend lief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *