Laders kwijt spullen onbruikbaar | Column

Niemand is perfect. En ik denk dat ik niet de enige ben die bepaalde eigenschappen irritant vind aan zichzelf. Ik hoop nog altijd dat ik van mijn kwaal afkom. Dat is het kwijtraken van sleutels of pasjes. En met het warme weer is het nog erger, want ik heb geen jas aan. En daar kan ik mijn benodigdheden altijd op dezelfde plek kwijt. Je kunt het beste niet jezelf de schuld geven, maar iets anders. Vandaar dat het weer dit keer aan de beurt is. Door de huidige temperaturen is het dragen van jassen een kwelling. De portemonnee, pasjeshouder en sleutels slingeren rond door de kamer. Dat is niet het enige, want laders kwijt, spullen onbruikbaar.

Ja, als je je laders kwijt bent, worden spullen onbruikbaar. Daar baal ik van.

Mitchel Kleuver
Laders kwijt, spullen onbruikbaar

Lege apparaten

Elektrische apparaten zijn op een gegeven moment leeg. Je kunt drukken op de aan-knop, maar er gebeurt bagger-weinig. Dit gebeurde mij in de eerste week van juli. Voordat ik naar Tarragona zou vertrekken. De camera wou ik graag meenemen, want dan had ik in Spanje mooie beelden kunnen schieten. Dat zat er helaas niet in. De oplader was in geen velden of wegen te bekennen. Sterker nog. Hetzelfde probleem heb ik met de laptop. Toen ging ik nadenken. Waardoor mijn vakantie in Limburg boven kwam, want heb ik de opladers misschien daar achtergelaten? Het baalniveau is hoog, want ik had geen vervangende oplader voor mijn camera.

Laders kwijt, spullen onbruikbaar

Ja, als je je laders kwijt bent, worden spullen onbruikbaar. Daar baal ik van. Geen mooie foto’s van een specht die in een boom hamert of de ondergaande zon die in de Middellandse Zee zakt. Ik heb nog gevraagd of ik een oplader van iemand mocht lenen. Dat mocht. Dus de kabel in de camera geplugd, maar er gebeurde precies niets. Het is een frustratiepuntje. De accu laadt zichzelf niet op wanneer deze in de camera zit. Daar heb je dus een specifieke lader voor nodig en daar had ik er maar één van. Mitchel. Het is leuk dat je deze column schrijft, want je weet toch dat je nog een reserveaccu in de doos hebt liggen? Gelukkig is de nieuwe oplader voor mijn Canon onderweg.

Uitgelichte afbeelding door Markus Winkler on Unsplash.

No votes yet.
Please wait...

1 Comment

  1. Ria schreef:

    Oooh, ik vergat ook ooit de oplader van mijn canon. Gelukkig was ik voor het tweede jaar op betreffende camping en wist ik dat er gasten kwamen, die dezelfde camera hadden als ik. Tot die tijd ben ik heel zuinig met de accu geweest, daarna kon ik gelukkig oplader lenen.

    De reden dat ik m’n oplader vergat, was dat ik thuis voor vertrek nog ‘even’ de reserve batterij op wilde laden. Beide liet ik dus achter.

    Klein voordeel is, dat je dit naar alle waarschijnlijkheid niet nog een keer vergeet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *