Written by 07:00 Column • 9 Comments

Column | Volg je eigen pad

 
Je eigen keuzes bepalen wie je bent. De keuze die jij maakt, vormt je persoonlijkheid. Volg je eigen pad, zullen de meeste mensen zeggen. In een magazine dat ik maandelijks lees, kwam een stuk voorbij met deze zelfde titel. Het sprak me aan. Gewoon door de kracht die het uitstraalt: volg je eigen pad. Maar voor velen zal dit niet makkelijk zijn. Het maken van het pad dat je bewandeld heeft te maken met je eigen normen, waarden en overtuigingen. Waar geloof je in? De behoeften die je hebt spelen hebben hier een uitzonderlijk sterke waarde in.

Passend vinden

Ik vind het leuk om me te verdiepen in voor anderen, vaak mysterieuze zaken, zoals Tarot. Het past bij mij om te kijken naar welke kaart ik vandaag heb getrokken en wat de symboliek hiervan is. Dit hoort bij me. Ik vind het passend om me in spirituele zaken te verdiepen, net als dat ik het bij me vind passen om administratief werk te doen, een verhaal te schrijven of om me bezig te houden met scouting. Ik vind het leuk en dat zijn mijn keuzes. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Maar het maakt wel wie je bent en dat is uniek. Het maakt jou een uniek persoon.

Overtuigingen

Iedereen staat ergens voor. Mensen hebben algauw een vooroordeel en of dat nou klopt of niet, het staat soms in de weg. Maar besef dan dat je je eigen overtuigingen hebt waar je in gelooft. Geloven in iets is zo belangrijk. Een droom die je wil verwezenlijken of een grote wens die op je pad komt. Ga ervoor! Geef je mening, volg je standpund en hopelijk beland je waar je wilt komen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en die moet je zien te benutten. Het zou zonde zijn om er niks mee doen. Daarom ben ik blij dat ik MC Kleuver Blog heb kunnen opstarten. Het maakt me blij om mijn eigen geschreven teksten te kunnen laten lezen aan anderen.

Belangrijk en waardevol

In deze laatste alinea wil ik nog even benadrukken dat jij belangrijk bent. Iedereen is belangrijk. Maar verlies jezelf niet uit het oog. Zet een lijn voor je toekomst uit en vis deze binnen op het moment dat de tijd voor jou rijp is.
bridge-19513_960_720

No votes yet.
Please wait...