Voor een fantastisch 2020! | Column

‘Zijn je oliebollen uit het vet gehaald? Staat de televisie klaar op de klok? Vuurwerk paraat?’
‘Ja hoor, alles is gereed om knallend een fantastisch 2020 in te luiden!’
‘Oh, wat fijn! Hier gaan we van moeten genieten. Een nieuw decennium geeft nieuwe kansen, toch?’
‘Als jij het zegt, moet dat wel zo zijn. Hou nu je mond maar, want de klok begint af te lopen.’

TIEN, NEGEN, ACHT, ZEVEN, ZES, VIJF, VIER, DRIE, TWEE, ÉÉN, GELUKKIG NIEUWJAAR!

Gelukkig nieuwjaar

Op het moment dat je dit leest, hebben we allemaal de ingang van het nieuwe jaar gevierd, maar ook een nieuw decennium. Alles is weer nieuw. We moeten wennen aan het schrijven van een nieuw jaartal en er komen dagen waarin er nieuwe dingen gaan gebeuren. De aarde wordt opgeslokt door een crisis welke op 1 januari niet voorbij zijn, maar waar ieder individu op deze wereldbol aan zou moeten werken. Mijn mening is helaas dat er veel kapot gaat. Gelukkig nieuwjaar! 😂

Gelukwens

Ondanks de negatieve smoezelingen die rond ons neerdwalen, wil ik graag een eigen gelukwens voor 2020 neerzetten, omdat het een fantastisch 2020 moet worden, voor iedereen.
Laat 2020 je meenemen in mooie momenten, laat het je meevoeren in talen die je niet kan begrijpen of laat het je losraken van alles wat je niet meer wilt doen. Ik wens jou, en jou, en jou allemaal een jaar toe waarin liefde (voor mens, dier en eten), een goede gezondheid en een flinke portie geluk jouw jaar fantastisch laat maken.

Numerologie of tarot 2020

2020 is volgens de numerologie een bijzonder jaar, omdat er twee keer een twee in voorkomt. 22 wordt ook wel een meestergetal genoemd. Het getal heeft een stevige basis met een aantal positieve (en negatieve) punten. Systematisch werken heeft in 2020 een voordeel, omdat dat je macht dit jaar kunt vergroten. Andere kenmerken van het jaar zijn gevoeligheid, ondernemingsgevoel, resultaten boeken en menselijkheid.
Bovenstaande betekenis is voor mij een extraatje, want mijn levensgetal is een 2. Dat gaat elkaar vast opstoken dit jaar.

Voor nu wens ik jou een fantastisch 2020 toe!  

Photo by Jude Beck on Unsplash

P.S. Volg je mij al?
Facebook
Instagram

No votes yet.
Please wait...

1 Comment

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Ik wens jou ook een heel goed 2020 toe! Met veel blogplezier en plezier in alles wat je doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *