Yentl

Jij, jij bent degene die ik het liefste een berichtje stuur als er iets is. Of ik nou verliefd ben of iets aan je kwijt wilt. Het liefste doe ik dat bij jou. Ik kijk naar je schermpje, waar jouw naam staat, Yentl. Het voelt vertrouwd, ook al heb ik je nog nooit gezien. Kan dat? Voor mij wel hoor, zeg ik tegen mezelf.

Op het internet zijn vele mensen aan het zoeken om in contact te komen met anderen. Dit kan via Facebook of Instagram, maar natuurlijk ook via een site om penpals te maken. Hoewel ik denk dat veel ouders dat een beetje eng vinden. Je kent mensen heel oppervlakkig via het internet en je weet nooit hoe iemand in werkelijkheid is. Natuurlijk zitten er altijd gekken bij, maar ik denk dat als je een beetje fatsoenlijk nadenkt, dat er dan niks aan de hand is. En zulke mensen die je vanaf het internet kent, kunnen soms wel heel veel voor je betekenen.

Altijd blij en altijd enthousiast, dat ben jij Yentl. Je bezorgt vele mensen een glimlach. Dat is iets wat ik zeker weet. Op de meeste dingen weet je goede raad en als je het dan even niet weet, dan weet je het ook echt even niet. Ik probeer je te helpen waar ik kan, want ik weet dat je dat ook voor mij doet. En een mooi mens raak je het liefste niet kwijt. De rollen kun je altijd omdraaien, hoe onwennig dit soms ook is. Herken je dat? Dat je de rollen wel eens omwisselt?

No votes yet.
Please wait...

3 Comments

  1. […] te doen tijdens een familiedag. Ik heb namen van vrienden gepikt voor een aantal columns. Lees hier Yentl en […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *