1.   Gebruiksvoorwaarden
Al mijn blogposts maak ik met plezier en deel ik graag aan de rest van Nederland. De verzamelde informatie die ik met je deel is met plezier geschreven en is te lezen op eigen risico. Ik heb je niet gedwongen om te lezen, dus ik hoop dat je mijn blog blijft volgen.
2.   Copyright Policy
Zonder toestemming mag niks van mijn blog worden overgenomen voor andere doeleinden. Met toestemming is het mogelijk om foto’s en/of delen van columns en verhalen te publiceren. Mits dit onder vermelding gaat van: MC Kleuver en een link naar mijn blog: www.mckleuver.wordpress.com.
Gastblogs en interviews mogen nooit en te nimmer worden overgenomen. Alleen degene die de gastblogs heeft geschreven mogen deze openbaar maken, mits twee weken na de lancering op mijn website. Hetzelfde geldt voor degene die ik heb geïnterviewd.
3.   Vrijwaring
Ga lekker in de ontspan-modus en verken mijn blog. Alles is geschreven voor vermaak, maar ook om te laten zien wat mijn mindstijl is. Als ik dus zeg dat je iets moet doen, check dan altijd bij iemand anders na of dat ook verstandig is en onderneem zelf dan geen actie. Ik ben geen medisch, juridisch of andere professional, dus ik kan je niet helpen.
Daarbij wil ik graag vermelden dat mijn columns en verhalen altijd een deel van waarheid bezitten met een vleugje eigen creatie. Het kan dus zijn dat delen zijn verzonnen.
4.   Privacy Statement
Niks van jullie persoonlijke gegevens zal ik aan een ander bedrijf geven of doorverkopen. Jouw informatie zal niet op een spamlijst worden gebruikt. Helaas ben ik niet verantwoordelijk voor de praktijken van adverteerders of mensen die een reactie achterlaten op mijn blog.
5.   Reserve Rechten
Ik heb het recht om mijn blog te veranderen naar mijns inziens, evenals het sluiten en verkopen van mijn blog en om de gebruikersvoorwaarden te veranderen naar mijn eigen discretie.
6.   Adverteerders en Sponsors
Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties die adverteerders of sponsors hebben op mijn website. Als uw een product koopt bij hen, dan zal u het met dat bedrijf moeten opnemen, niet met mij. Ik heb er niks mee te maken.
7.   Brieven aan de redactie
Ik behoud het recht om delen van e-mails, berichten, reacties, etc. openbaar te maken in een blog, column, verhaal of boek. Ik zal echter de verhaallijn zo goed als kan aanpassen, zodat anderen er geen misbruik van kunnen maken. Denk hierbij aan het veranderen van de naam.
8.   Interviews
MC Kleuver Blog behoudt het recht om als eerste een interview online te plaatsen. Na twee weken wordt het als ‘goed’ geacht als degene waarvan het interview is afgenomen, het interview op zijn/haar blog publiceert. Een eerdere vermelding op social media is gewenst. Wanneer je een linkpagina hebt, of een pagina met post-van-buitenaf, dan zou ik daar graag op komen te staan!