Cadeautje | Schrijfopdrachten

MC Kleuver/ december 26, 2016/ E-book/ 0 comments

Vince zet ‘s morgens vroeg de TV aan. Het eerste wat hij ziet is het nieuws. ‘Goedemorgen allemaal! We hopen dat de daken wit bedekt zijn en dat er een hele berg cadeautjes onder de boom ligt. Het is Kerst 2016.’ Ja, het leukste feest van het jaar is weer in het land! En zoals de nieuwslezer al zei, hoopt iedereen dat er wat onder de boom ligt.
Voor vandaag heb ik een cadeautje voor jullie! Hieronder kun je namelijk Schrijven Voor Jou, 77 opdrachten downloaden. Het is een bestand dat je helpt om creatieve schrijfoefeningen te maken en waarmee je je eigen fantasiewereld kan opbouwen.
Schrijven Voor Jou, 77 opdrachten
Veel plezier ermee! En laat je in een reactie achter wat je ervan vindt?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Share this Post

About MC Kleuver

Sinds 2016 schrijft MC Kleuver elke week een column over wat hem bezighoudt. Daarnaast schrijft hij gedichten en is zijn eerste gedichtenbundel uitgebracht in 2018. De belangrijkste onderwerpen op deze blog zijn: autisme, boeken, edelstenen, natuur, geluk en Gelderland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*