Written by 14:00 Blog, Gedichten • 14 Comments

De Paarse Uil: dit is wat ik ga doen| Business

De Paarse Uil

Gedichtjes, gedichtenbundels en knutselen. Wellicht niet de eerste combinatie waar je aan denkt, maar het maakt mij wel gelukkig. Daarom heb ik mij afgelopen week ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een officieel gesprek heb ik nog niet gehad, maar deze volgt snel. In dit artikel leg ik je met veel liefde uit wat ik ga doen met De Paarse Uil.

Gedichten en gedichtenbundels

Op vakantie in Italië, in 2018, schreef ik enkele gedichtjes. Puur voor de lol en of ik het een fijne manier van schrijven vond. Dat is gebleken, want enkele maanden later verscheen er een gedichtenbundel. Rijmvorm leest prettig en is een fijne manier om te vertellen hoe je je voelt. Maar dat vind ik althans.
Een doel dat ik heb gesteld is om ‘Jij’ aan te gaan bieden op meerdere plekken. Denk bijvoorbeeld aan bol.com of als e-book op Kobo. Daar heb ik tot noch toe geen energie aanbesteed.

Lees meer over: de gedichtenbundel Jij

Kaarten, boekenleggers en wellicht op de markt?

Vind jij het leuk om een kaart te hebben met een stukje gedicht erop? De laatste maanden voel ik steeds meer de drang om kaarten te schrijven. Meestal noem ik het ‘handschrift oefenen’, maar ik vind het oprecht leuk om op een kaart een stukje van een gedicht neer te pennen. Een boodschap meegeven vind ik persoonlijk en waardevol, omdat een gedicht de perfecte vorm is om de waarheid onder ogen te komen. Of om te vertellen dat je iemand nooit meer kwijt wilt.

Die markten, ja, daar twijfel ik over. Het lijkt mij een leuk idee om op een aantal zondagen op een jaarmarkt te staan met alle spulletjes die ik heb. Nog even over nadenken dus.

Lees meer: Mijn doelen voor 2020

Knutselmiddagen

Het laatste, waar ik nu druk mee bezig ben, is het organiseren van knutselmiddagen. Op vrijdag 17 januari (deze vrijdag!) is de eerste editie en ik vind het best wel spannend. Het thema is winter. Al kunnen we daar niet veel over zeggen. Ik ben er wel druk bezig mee, want een activiteit organiseren vergt veel tijd en inspanning.

De eerste knipwerkjes hangen in mijn kamer. Erg leuk om alle sneeuwvlokken te zien!

Neem jij een kijkje op de website?

De Paarse Uil is te vinden via de website, op Facebook en op Instagram.

No votes yet.
Please wait...
Close