Written by 14:30 Gedichten • 18 Comments

Winactie 3 jaar MC Kleuver Blog

winactie gedichtenbundel jij

Het is feest en dat wel om een hele leuke reden. MC Kleuver Blog bestaat nu namelijk 3 hele jaren. Daar ben ik natuurlijk onwijs trots op en ik hoop jij ook. In de afgelopen tijd heb ik veel dingen zien veranderen. Bij mij, maar ook zeker in blogland. Ik weet niet helemaal wat ik in deze blogpost wil benoemen, want later deze maand ga ik uitgebreid vertellen over de afgelopen drie jaren. Wat ik nu wel aan je kwijt wil, is de winactie. Ben jij nieuwsgierig? Hieronder staat meer informatie.

Zoals je weet is in november mijn gedichtenbundel Jij uitgebracht en daarvan ga ik er ééntje aan je weggeven. Of nee wacht, ik geef er twee weg. De ene via dit blogartikel en de ander via @mckleuverblog op Instagram. Dat is toch erg leuk! Maar ik laat je niet zomaar meedoen. Eerst is het tijd voor een beetje geschiedenis.

De gedichtenbundel Jij is voor deze winactie waarschijnlijk geen verrassing. Het laatste halfjaar van 2018 was ik hier volop mee bezig. Gedichten schrijven was iets verhelderends en nog steeds. Het geeft mijn gedachten en gevoelens weer en daardoor laat ik je met regelmaat dichtbij mij komen. Jij staat voor liefde, verdriet en angst. Deze kernwoorden ben ik gaan zien als een driehoek dat altijd met elkaar in verbinding staat. Helaas kwam ik daar pas achter aan het einde van het schrijfproces. Maar ik weet zeker dat jij en ik er allebei van kunnen genieten.

Winactie Gedichtenbundel Jij

Hoe maak je kans op het winnen van deze winactie: de gedichtenbundel Jij?

  • Volg mijn Instagram op @mckleuverblog
  • Volg mijn Facebook op MCKleuverBlog voor een extra kans
  • Doe je mee voor de winactie op deze blog? Reageer dan hieronder met een reden waarom ik hartjes zou moeten tekenen op jouw foto 😉
  • Doe je mee via Instagram? Vertel mij dan waarom Jij deze gedichtenbundel wilt hebben.

Deze winactie loopt tot dinsdag 12 februari 2019. De volgende dag, 13 februari 2019 maak ik de winnaars bekend onderaan de column. Succes! En bedankt voor het meedoen.

Ik teken hartjes op je foto

Snapte je de link niet naar ‘waarom ik hartjes zou moeten tekenen op jouw foto’? Dit is één van de gedichten uit deze bundel. Nieuwsgierig? Hieronder is deze te lezen.

Ik teken hartjes op je foto
Om mijn gedachten te laten gaan
Ik teken hartjes op je foto
Om door de achtbaan te gaan
Ik teken hartjes op je foto
Omdat ik bij je wil blijven staan
Ik teken hartjes op je foto
Om te kunnen bestaan
Ik teken hartjes op je foto
Dat doe ik langzaamaan
Voor jou sta ik in vuur en vlam
Maar ik ben echt geen pyromaan
Ik laat je gewoon niet in de koud staan

Liefde, verdriet en angst
Gedichtenbundel Jij winactie
No votes yet.
Please wait...
Close