Bloggerstuff – Wekelijkse blogpost

MC Kleuver/ augustus 27, 2016/ Geen categorie/ 0 comments

Iets viel mij op in bloggerland en dan voorname bij printables. Er zijn vrij weinig Nederlandse printables te bekennen. Daarom ben ik begonnen met het maken van een serie eenvoudige printables in het Nederlands.
Als eerste de ‘wekelijkse blogpost’. Op dit formulier kun je per dag een datum invullen, gevolgd door het onderwerp en de titel van je blogpost. Je hebt ruimte voor hele korte notities en als laatste kun je de status en gedeeld op omcirkelen. Hierbij heb je telkens die keuzes. Dit zijn bij status:’concept, klaar en gepubliceerd’ en bij gedeeld op: ‘Facebook, Twitter en Pinterest’.
Ik heb deze printable zelf ook gebruikt en ik vind hem erg fijn werken. Het is overzichtelijk en simpel! Download hem hier.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Share this Post

About MC Kleuver

Sinds 2016 schrijft MC Kleuver elke week een column over wat hem bezighoudt. Daarnaast schrijft hij gedichten en is zijn eerste gedichtenbundel uitgebracht in 2018. De belangrijkste onderwerpen op deze blog zijn: autisme, boeken, edelstenen, natuur, geluk en Gelderland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*