7-vragen-aan #1 Ilona

In deze nieuwe rubriek ‘7 vragen aan’, stel ik zeven vragen aan andere bloggers. Ten eerste omdat het mij leuk leek om te lezen wat andere bloggers doen en vinden en in de hoop dat jullie het graag lezen.
Ilona van Inspiration For You is degene die het spits afbijt. Veel leesplezier!
Hey guys,
Ik ben Ilona en ik ben alweer 17 jaar. Ik heb een creatieve beauty en fashion blog genaamd Inspiration For You. Niet alleen het bloggen is een grote passie van me, nee make-up en fotografie hoort hier ook bij. Je zal me ook regelmatig achter de laptop vinden om de gemaakte foto’s te bewerken.
Daarnaast vind ik het geweldig om me terug te trekken in mijn eigen wereldje met een heerlijk, alhoewel ik ook graag zelf achter het toetsenbord zit. Al met al is het dus niet echt een wonder te noemen dat ik uiteindelijk een eigen blog begonnen ben.
  • Hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik begon aan het eind van de zomervakantie, op 29 Juli. De zomervakantie was nog niet helemaal op z’n eind en ik was eigenlijk op zoek naar iets nieuws om te doen, en toen bedacht ik het me plotseling, ik zou een blog beginnen. In eerste instantie begon ik door over enorm veel onderwerpen te bloggen, dit heb ik momenteel alleen wel wat verminderd door me alleen te richten op beauty en fashion, met af en toe een DIY of persoonlijke update er tussen.

  • Wat vind je leuk aan bloggen?
Ja wat niet, ik vind het enorm leuk de artikelen te schrijven, de foto’s er voor te maken en ze te bewerken. Daarnaast vind ik enorm leuk om lekker te brainstormen en ideeën uit te werken. Ook kan ik enorm genieten van alle leuke en lieve reacties die op mijn blog binnenstromen.
  • Hoe vaak blog je?
Momenteel plaats ik vijf artikelen in de week, vanaf 1 Juni zal dit veranderen, ik zal dan vier dagen in de week een artikel plaatsen, maar op de woensdag komt dat wel een heel nieuw project waar mijn lezers van kunnen genieten.
  • Waar schrijf je graag over?
Het liefst schrijf ik lekker artikeltjes over beauty, met tussendoor een artikel over fashion. Maar ook DIY’s en reviews zal je vaak tegenkomen want dit vind ik ook geweldig om te doen.
  • Heb je wel eens lopen pieker over een blog?
Ik heb regelmatig dat ik niet kan slapen en lig te piekeren over een artikel, over dingen die ik nog kan verbeteren voor die online komt of ik lig juist te piekeren over een artikel waarvan ik het idee nog niet helder voor ogen heb. Ik schrijf dit dan vaak op in mijn blogboekje zodat ik er de volgende dag rustig naar kan kijken, ik slaap dan meestal ook een stuk rustiger aangezien ik mijn gedachten op heb geschreven en het piekeren even heb kunnen uitstellen. Maar kort gezegd, ja ik pieker regelmatig over een artikel.
  • Wat is jouw gevoel als je blogt?
Dit was echt even een vraag waar ik over na moet denken, ik zit eigenlijk altijd volledig in mijn eigen wereldje als mijn vingers razendsnel over de toetsen vliegen. Soms heb ik wel even een momentje waarbij ik niet goed weet hoe ik iets moet omschrijven, als ik dan ein-de-lijk de juiste omschrijving heb gevonden voel ik me altijd wel even opgelucht.
  • Wat vind jij de best geschreven blog? (van jezelf)
Een lastige vraag, ik heb best wat artikelen waar ik trots op ben. Als ik een artikel namelijk niet goed vind, dan komt ie niet online. En als het desbetreffende artikel al online staat haal ik ‘m weer offline. Natuurlijk zal je bij mij best wat artikelen tegen komen waar nog flink wat aan te verbeteren is, maar ik word de laatste tijd wel steeds kieskeuriger hierin en gooi een artikel toch wat minder snel online. Maar goed om even op het punt terug te komen, als ik een artikel moet kiezen, kies ik Festivalzonnebril | review
Ik vond het enorm leuk om de vragen te beantwoorden en hoop dat jullie het ook leuk vinden om te lezen! Als je wil mag je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op mijn blog ;).

 

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen Ilona. Ik vond het hartstikke leuk om te lezen.
Vond jij het ook leuk? Klik dan op het hartje!

header met ondertitel

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. Ilona Wielinga schreef:

    Superleuk dat ik dit mocht doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *