#1 Nakita – Het Bloggersportret

Het is zover. Vandaag de eerste versie van Image21.jpg                        Het Bloggersportret. Het heeft even geduurd, maar we gaan dan nu echt van start. In deze rubriek beantwoorden bloggers een aantal vragen, ook zullen ze zelf een kort stuk schrijven. Iets wat de blogger in kwestie even kwijt moet. Vandaag trappen we af met Nakita!
Nakita is een blogster van 18 jaar en studeert aan de bakkersopleiding. Haar hobby’s zijn lezen. bloggen, film kijken en gezellige uitstapjes maken.

Nakita’s column

Ik wil iets doen, maar ik heb geen idee wat. Ik heb geen zin om naar buiten te gaan en om dingen te gaan zoeken. Ik lees weer en dat brengt mij opnieuw het plezier wat ik vroeger beleefd heb. Ik mocht als kind altijd naar de school-biebbus en 5 boeken per week uitzoeken vanaf groep 1. Een herinnering die mij altijd blij gebleven is. Ik zie mezelf als klein dromusje alweer naar de bus toe rennen en kijken welke boeken ik nog niet gehad heb. Toen ik Facebook ging door kijken kwam ik ineens iets tegen : Bloggen. Ik ben hulp gaan zoeken en ineens had ik ook mijn blog. Een trots gevoel! Ik keek rond naar de blogs die er toen waren ( veel minder dan nu) en vond hele leuke dingen die mij hielpen. Na een tijd ging het beter en nu sta ik hier. Nog niet heel bekend,maar daar gaat het niet om. Ik deel mijn mening en hij word gelezen ♡ Dank jullie wel zonder jullie was ik nooit zover gekomen!

Het portretimg_20161215_144351

 1. Hoe zou je je blog omschrijven? Tot welke niche behoort jouw blog?
  Ik zou mijn blog omschrijven als leuk, klein en gezellig. Ik doe mijn best om mijn volgers erbij te betrekken en zo eerlijk mogelijk alles te delen. Het eerlijke gedeelte vind ik vooral belangrijk.
 2. Hoe lang blog je nu en waar haal je de tijd vandaan?
  Ik blog nu 2 jaar sinds begin januari en mijn tijd komt vooral uit de avonden, nachten als ik even wat tijd voor mezelf neem. ik heb het vooral erbij genomen als hobby, maar zo zie ik het al langere tijd niet meer. IK weet nu dat ik dit langer wil gaan doen en verder wil in deze wereld en dat is dus een van mijn levensdoelen geworden.
 3. Wat is voor jou de ‘blog-magie’?
  Mijn magie is het feit dat ik mij minder alleen voel en ik er echt toe doe. Een gevoel wat ik niet vaak heb. Het Bloggen heeft mij zekerder gemaakt en ik voel mij meer op mijn gemak sinds ik blog en geniet er echt van. Ik heb super lieve mensen leren kennen waar ik echt om ben gaan geven en lees veel van mijn eigen boeken en deel graag mijn ervaringen.
 4. Welke onderwerpen behandel jij het liefste? En waarom?
  De leesrecensies, want dat is het doel van mijn blog. Mensen laten lezen en vooral de magie overbrengen waarom ik weer ben gaan lezen. Mij verschuilen in een andere wereld, maar ook genieten van iemand anders zijn ideeën en belevenissen.
 5. Wat is jouw favoriete geschreven blog?
  Mijn favoriete zijn eigenlijk vooral mijn laatste normale recensies, want ik zie vorderingen komen in mijn werk. Ik zie dat ik meer ga letten op inhoud, perspectief en taalgebruik, iets wat ik eerst minder deed en al sneller een boek 5 sterren waard vond.

Nakita’s Social Media

Deze blogster is te vinden op de volgende social mediakanalen: Facebook, Twitter en Instagram en natuurlijk haar eigen blog.
received_880997225332711

No votes yet.
Please wait...

4 Comments

 1. Ellie Schmitz schreef:

  Leuk idee zo’n bloggersportret.

 2. Wat een leuk nieuw thema. Leuke vragen ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *