#10 7-vragen-aan Jamey

In de tiende editie van 7-vragen-aan heb ik mijn vragen gesteld aan een super leuke blogger, Jamey. Hieronder stelt zij zich voor:
Mijn naam is Jamey Herben (26 jaar) en ik ben de eigenaar van Beauty Unboxing. Samen met mijn lieve vriend Bram woon ik in het groene Groesbeek wat vlak naast Nijmegen ligt. We hebben een hele leuke kat die ons daarjamey-herben-1 gezelschap houd en hopen nog ooit een kleine spruit aan ons gezin te kunnen toevoegen. Naast mijn blog heb ik nog een eigen bedrijfje en werk ik ook voor een hosting bedrijf als accountmanager. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker met de kids van mijn vriendin op stap te gaan, foto’s te maken en lekker op de bank series te kijken.

  1. Hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met beauty swaps en nail mail buddies. Dit zijn internationale groepen waarbij je een soort van care packages maakt voor een andere meid uit een heel ander land. Zo ruilde we eigenlijk pakketjes en kwam ik in aanraking met het schrijven over wat er in die pakketjes zat. Ik kreeg veel vragen over hoe dit ging en ben toen met een eigen site begonnen. Dit is inmiddels enorm gegroeid en een platform voor alles wat beauty fashion en lifestyle te maken heeft geworden.

  1. Wat vind je leuk aan bloggen?

Het is voor mij een uitlaatklep. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en daarnaast ben ik ook gek op fotografie geworden. Ik doe dan ook regelmatig fotoshoots met Judith.

  1. Hoe vaak blog je?

Dagelijks verschijnt er een nieuw artikel op mijn site. Op sommige dagen komen er zelfs twee!

  1. Waar schrijf je graag over?

Het leukste vind ik de fashion artikelen en het reviewen van de nieuwste lipsticks.

  1. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog?

Nee eigenlijk nooit. Als ik het niet er uit krijg, dan laat ik het gewoon even liggen voor een later moment. Zo weet ik zeker dat er wel een keer inspiratie op komt.

  1. Wat is jouw gevoel als je blogt?

Ik ben elke dag nog steeds trots op alles wat ik heb bereikt. Omdat ik zo veel liefde en passie in mijn artikelen en foto’s steek vind ik het echt geweldig om te horen en te zien dat anderen dit ook leuk vinden!

  1. Wat vind je de best geschreven blog (van jezelf)?

Poeh, dat is lastig. Ik denk toch wel dat het een van mijn laatste outfit posts is. Niet zo zeer om het schrijven, maar het totale plaatje. Outfit it’s so fluffy.

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *