#15 7-vragen-aan Celine

Heerlijk in het zonnetje dit interview vormgegeven. In deze blog lees je de 7-vragen-aan met blogger Celine van The Hat With The Girl. Veel plezier met lezen!
Hai! Ik ben Celine, een supervrolijk, tikkeltje gek, whatsapp-image-2016-11-29-at-10-43-41zeventienjarig meisje dat graag de wereld om haar heen ontdekt. Ik zit op het VWO, in de zesde klas en ik hou ontzettend van thee, schrijven, dichten en kunst. Ook muziek luisteren behoort tot mijn hobby’s. Ik luister graag naar Coldplay (vooral de oude nummers), Skillet en Ed Sheeran. Ook Adele vind ik goed! Ik heb een hoedentic, vandaar ook de naam “The Hat With The Girl” voor mijn blog. Ik draag dagelijks allerlei soorten hoeden, mutsjes en petjes. Het is iets waar mensen mij meteen aan herkennen! Ohja, en ik ben heel eigenwijs. 😉
 

  1. Hoe ben je begonnen met bloggen?

Als klein meisje was ik al geïnteresseerd in bloggen en op mijn twaalfde had ik mijn eerste blog. Ik schreef er korte tekstjes op maar het was nog niet belangrijk voor me. Ik vergat het met de tijd, totdat ik zo rond mijn veertiende toch weer begon. Deze keer met een foodblog. Het betekende al een stuk meer voor me en ik postte regelmatig. Binnen mijn school was ik bekend en ook daarbuiten had ik wel nog wat lezers. Ik vond het superleuk, maar ik kreeg het steeds drukker met school. Nu besloot ik bewust te stoppen. Een foodblog was te intensief geworden. Een lange tijd had ik geen blog. Totdat het afgelopen januari tóch opnieuw begon te kriebelen. Ik begon eens te sleutelen aan een WordPress site en zette eens wat ideetjes op papier. Voordat ik het wist was mijn huidige blog geboren!

  1. Wat vind je leuk aan bloggen?

Ik vind het heerlijk om mijn verhalen te kunnen delen met mensen. Grappige weetjes, mijn visie op dingen, een leuke DIY of een heerlijk recept. Ik vind het heel vrij en ik kan mijn ei erin kwijt. Ik heb een druk, chaotisch leven waarin ik veel avonturen beleef en zo kan ik ze aan iedereen vertellen!

  1. Hoe vaak blog je?

Normaal gesproken drie keer per twee weken. Alleen jammer genoeg zit ik nu in het examenjaar van VWO, een mega-druk jaar. Ik wil alleen absoluut niet stoppen, maar de frequentie gaat behoorlijk omlaag. Nu blog ik 1-2 keer per twee weken. (En stiekem vind ik dat best jammer.

  1. Waar schrijf je graag over?

Ik schrijf graag over dingen die voor iedereen herkenbaar zijn. Ik vind het leuk als mensen zich in mijn blogs kunnen herkennen en als ik ze daarmee ook nog eens kan helpen!
whatsapp-image-2016-11-29-at-10-43-41-1

  1. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog?

Jazeker. Af en toe kom ik niet uit mijn woorden en dan vind ik het lastig om alles op een goede manier te beschrijven. Soms is het juist het maken en/of vinden van goed beeldmateriaal iets waar ik op vastloop. Of ik twijfel aan de kwaliteit. Maar dan parkeer ik het blogje even en maak ik eerst iets anders. Later die week lukt het dan vaak wel!

  1. Wat is jouw gevoel als je blogt?

Ik word meestal heel enthousiast. Ik zou willen dat ik nog sneller kon typen, puur door mijn enthousiasme. “Ik wil dit nu vertellen!” denk ik dan vaak. Ik word er vrolijk van, energiek. Dit stukje van mij delen geeft mij het gevoel dat ik een beetje meedoe in deze grote wereld.

  1. Wat vind je de best geschreven blog (van jezelf)?

Oei, dat vind ik een lastige! Eerlijk gezegd weet ik dat niet zo goed. Maar ik moet zeggen dat ik mijn blog over relatables wel erg leuk vind. Die was opgedeeld in twee delen, omdat ik samen met een vriendin uiteindelijk wel 40 relatables hadden bedacht! Uiteindelijk is ’ie toen heel leuk geworden, met allerlei grappige gifjes en foto’s. Hier kun je part 1 en part 2 lezen.
Celine, heel erg bedankt voor dit interview. Ik vind het heel erg leuk. Heb je Celine’s website nog niet bekeken? Kijk dan nu op The Hat With The Girl.
logo-4b-e1451324062947

No votes yet.
Please wait...

3 Comments

  1. Leuk om te lezen, was vroeger ook al benieuwd naar websites en bloggen enzo. Succes met je examenjaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *