#16 7-vragen-aan Joyce

Het zestiende interview alweer! Wat een feest. In deze editie van 7-vragen-aan heb ik mijn vragen afgevuurd op Joyce. Lees hier het interview verder.joyce
Hey jij daar! Vandaag lees je de 7-vragen-aan Joyce. Ik ben een negentienjarig meisje en blogster op Beautypallet. Dankzij mijn opleiding (Media & Entertainment Business) is mijn passie voor het bloggen pas echt aangewakkerd. Naast bloggen is ook dansen een ontzettend grote passie van mij. Wanneer ik eens niet voor school of mijn blo
g bezig ben, ben ik gegarandeerd op stap met mijn mama of grootouders. Familie komt bij mij zeker op de eerste plaats.

  1. Hoe ben je begonnen met bloggen?

Mijn passie voor schrijven is eigenlijk begonnen sinds mijn tienerjaren. Zoals elk tiener schreef ik dagelijks in mijn dagboek. Schrijven heeft mij ontzettend geholpen tijdens de moeilijkere periodes in mijn leven.  Ik kon er mijn gevoelens in kwijt, zonder andere mensen hiermee lastig te vallen…
Ik heb een hele lange periode zitten twijfelen om een eigen blog te starten. Wanneer vriendinnen om raad vroegen in verband met make-up kwamen ze steeds bij mij terecht en dit heeft mij ook overhaalt om een blog te beginnen. Ik wou mijn ervaring met make-up en verzorgingsproducten delen met een grotere groep en tegelijkertijd wat werken aan mijn schrijfstijl. Ik weet dat enkele mensen nog steeds niet verstaan waarom ik dit doe, maar heb er helemaal geen spijt van.

  1. Wat vind je leuk aan bloggen?

Goh, eigenlijk alles. Ik hou er ontzettend van om producten uit te testen, mij nog meer te verdiepen in een product, fotograferen, het schrijven, … Ik creëer zowat mijn eigen wereld op het internet, een wereld waar ik mij thuis voel.Joyce 1.jpg

  1. Hoe vaak blog je?

Dat hangt er zowat van af, momenteel blog ik 1x per week omdat ik mijn routine tussen school en mijn blog nog moet vinden. Vorig jaar probeerde ik toch om 2x per week iets online te plaatsen en dat evenwicht probeer ik nu weer te zoeken.
Jammer genoeg is het niet altijd gemakkelijk om veel te posten als je ook nog je les moet voorbereiden en taken moet maken.

  1. Waar schrijf je graag over?

Ik schrijf voornamelijk over beauty omdat ik hier (zoals bijna elk meisje) dagelijks mee bezig ben. Naast beauty focus ik mij ook een beetje op fashion en lifestyle.

  1. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog?

Ik pieker constant over mijn blog, maar ik denk dat elke blogger dit wel heeft. Ik heb al eens voorgehad dat ik één week gewerkt heb aan een blogpost gewoon omdat ik steeds aan het piekeren was of het wel goed genoeg was.

  1. Wat is jouw gevoel als je blogt?

Oei, dit is echt iets waar ik nog niet echt over heb nagedacht. Ik probeer mij steeds even te distantiëren van de producten die ik review en zo objectief mogelijk te schrijven. Op het einde van mijn blogpost plaats ik een conclusie en ben ik eerder subjectief.
Soms ben ik ook wat bezorgd, dan vraag ik mij vooral af ‘is dit wat mensen willen weten over het product?’, mijn gevoel tijdens het bloggen hangt af van blogpost tot blogpost.

  1. Wat vind je de best geschreven blog (van jezelf)?

Ik denk dat dit mijn artikel is waar ik enkele lifehacks meegeef. Dit artikel is heel vaak gelezen geweest en heb van veel mensen gehoord dat ze hier nog iets van hebben geleerd, wat mij weer heel gelukkig maakt. Het is ook een blogpost die ik al ontzettend lang wou schrijven en ben er wel trots op.
Voor meer beautyweetjes verwijs ik jullie door naar mijn blog.
joyce-2


Donderdag 29 december is het een grote dag. Een klein e-book zal als cadeautje op deze blog verschijnen. Mis het niet!

No votes yet.
Please wait...

1 Comment

  1. […] #16 7-vragen-aan Joyce […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *