#7 Louanne – Het Bloggersportret

Louanne is vandaag aan de beurt voor Het Bloggersportret op MC Kleuver Blog. Ze is 19 jaar en zit op het MBO waar ze studeert voor grafisch vormgever. De opleiding voor het ontwerpen van flyers, posters en visitekaartjes. Haar hobby’s zijn reizen, koken, Netflix kijken en natuurlijk bloggen op haar eigen blog.

Louanne’s Column

Het willen stoppen met je opleiding, IMG_3940dat overkomt iedereen denk ik wel eens. Je staat op een punt in je leven dat je eindelijk weet wat je later als droombaan zou willen. Maar op dat moment ben je net begonnen met een studie waarvan je eerst dacht dat dat het helemaal zou zijn. Ook ik kwam op een punt waarbij ik sterk de behoefte had om te stoppen met mijn huidige studie. Maar toch ga ik door, want welke opleiding wil ik anders doen? En is die andere studie dan wel de goede keuze? Allemaal vragen die door je hoofd spoken, en ja, die vragen kwamen ook in mijn hoofd rondspoken. Ik heb wel gekeken naar andere opleidingen, heb zelf een dagje meegelopen met een interieur opleiding. Maar ook dat was geen opleiding waarvan ik later mijn baan zou willen maken. En nu zit ik alweer in het derde leerjaar van de opleiding waar ik in het begin mee wilde stoppen. Nee, ik vind het nog steeds geen leuke opleiding, maar ik doe het voor het papiertje. Dit jaar is het laatste volledige leerjaar dat ik nog dingen leer en volgend jaar ga ik in het begin mijn examens doen (en halen natuurlijk). Aan het eind van het jaar moet ik voor een half jaar stagelopen waarna ik mijn opleiding, als alles goed gaat, mag afsluiten met mijn diploma.
Met mijn verhaal wil ik iedereen meegeven om eerst heel goed na te denken wat je eigenlijk later wilt doen. Maak een opleiding af als je het helemaal niet weet en ga voor dat diploma zodat je daarna kan doen wat je graag wilt!
10896319_803852846361709_1623729836031854421_o

Het Bloggersportret

  1. Hoe zou je je blog omschrijven? Tot welke niche behoort jouw blog?

Mijn blog gaat over alles in het leven, maar vooral over fashion, lifestyle en travel. Het travel gedeelte is niet altijd even makkelijk om artikelen over te maken, maar wel is reizen een hele grote hobby van mij.

  1. Hoe lang blog je nu en waar haal je de tijd vandaan?

Ik ben op 22 augustus 2015 begonnen met het schrijven van artikelen. Eerst op mijn oude WordPress-site, maar hierna heb ik midden 2016 de stap gezet om naar een eigen domein te gaan. De tijd om artikelen te schrijven haal ik overal en nergens vandaan. Als ik even vrije uurtjes heb ik de avond begin ik met het tikken van een artikel die ik op een later moment afmaak. In de weekenden maak ik foto’s voor mijn artikelen en schrijf ik meestal 3 á 4 artikelen zodat ik voorloop voor andere momenten.

  1. Wat is voor jou de ‘blog-magie’?

Ik vind het al geweldig dat mensen de moeite en de tijd nemen om mijn blog te lezen. Dit is namelijk niet altijd even vanzelfsprekend omdat heel internet vol staat met blogs over allerlei verschillende onderwerpen.

  1. Welke onderwerpen behandel jij het liefste? En waarom?

Ik vind het leukste om hele persoonlijke artikelen te schrijven, dit omdat je de lezer dan kan meenemen naar het moment dat je dat heb meegemaakt. Soms hebben persoonlijke artikelen een hele emotionele lading, maar bij sommige artikelen met een persoonlijk tintje kun je de emotionele lading weghalen en omruilen voor een makkelijker te lezen artikel. Dit is altijd wel spelen omdat je niet precies weet hoe je lezers reageren op een bepaald artikel.

  1. Wat is jouw favoriete geschreven blog?

Dit is een persoonlijk artikel die ik met een hele emotionele waarde heb geschreven. De titel van dit artikel is: Een groot gemis | Storytime.

Louanne’s Social Media

Deze blogster is te vinden op haar eigen blog, Facebook en Instagram.
IMG_2405

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. Aneta schreef:

    Leuke blog heb je Louanne. En jouw visitekaartjes zijn heel mooi vormgegeven. De opleiding komt nog eens van pas. Fijn dat je je opleiding gaat afmaken.

  2. Altijd weer leuk om te lezen. Wat een gave visitekaartjes inderdaad! Liefs, Josine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *