7-vragen-aan #3 Josine

In deze derde 7-vragen-aan kwam ik terecht bij Josine. Josine is een leuke meid met een leuke blog over wat vrouwen willen, dus lifestyle en beauty. Lees hieronder snel verder!
Mijn naam is Josine Wille en ik ben de oprichtster van theBiggerBlog.com, een blog over mode, trends, lifestyle & beauty met de focus op rondere vormen, oftewel een maatje meer. Mijn blog is mijn passie en dus mijn grootste hobby. Daarnaast ben ik dol op alles wat met visagie te maken heeft en hou ik van reizen wat eigenlijk hand in hand gaat met lekker eten en koken.

 1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
  Na het faillissement van mijn werkgever destijds kwam ik thuis te zitten. Waar ik toen woonde, Dordrecht, waren geen banen te vinden voor mij als Product Developer voor dameskleding. Aangezien ons huis al enige tijd te koop stond en wij van plan waren te verhuizen gaf het UWV aan dat het misschien handig was om een bedrijfsplan te gaan schrijven. Aangezien ik geen investeringen wilde doen kwam ik al snel op een online platform uit. Maar wat wilde ik? Na een boel onderzoek en gesprekken kwam het toch weer terug op het topic mode, maar dan in mijn maat. Ik besloot een online magazine te beginnen met tips & trucks voor vrouwen, met nadruk op plus size. Inmiddels is het een blog geworden, waarin ik zelf regelmatig te zien ben.
 2. Wat vind je leuk aan bloggen?
  Mijn enthousiasme delen met anderen vind ik leuk om te doen. Het geeft me energie. De reacties van lezers stimuleren me dan ook altijd om door te gaan. Het bloggen is echt een passie, ik vind het heel leuk.
 3. Hoe vaak blog je?
  Zo’n 3 tot 4 posts per week, dat komt al snel op zo’n 24 uur per week uit. Soms meer, soms minder. Zeker wanneer het veel regent is het lastig om foto’s te maken!
 4. Waar schrijf je graag over?
  Mode! Naast mijn blog heb ik ook een baan als Product Developer bij het Nederlandse mode merk DIDI.nl Dus wanneer ik schrijf over mode dan focus ik niet alleen op de trends maar ook op de technische kant van de mode. Ik vind het belangrijk dat de pasvorm goed is, dat het in de juiste stof gemaakt is en dat ik het graag draag. Daarnaast ben ik dol op koken en ben ik hobby visagiste, dus ook daar schrijf ik over maar ik vind het maken van beelden bij deze posts lastiger, gek eigelijk he?
 5. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog?
  Oh ja zeker! Als blogger kun je al heel veel meningen over je heen krijgen, dus wanneer je als plus size blogger een gewaagde post plaats -zoals bijvoorbeeld zwemkleding- dan kijk ik toch wel een keertje extra mijn post door. Ook stromen er vaak een heleboel ideeën door mijn hoofd wanneer ik eigenlijk me moet concentreren of slapen, altijd op het verkeerde moment.
 6. Wat is jouw gevoel als je blogt?
  Het delen van mijn ervaringen, tips & trucs geven echt voldoening als je vervolgens berichten krijgt van andere mensen waarin ze hun waardering uiten, of wanneer ze een reactie achterlaten onderaan de post. Dat motiveert enorm.
 7. Wat vind je de best geschreven blog (van jezelf)?
  Mijn blog gaat voornamelijk over mode, dus spreek sneller over welke foto’s ik het best vond. Elke keer leer je weer meer, voor nu is dat deze post waarin we snel foto’s moesten maken en de wind ons echt enorm tegen werkte. Uiteindelijk is dat juist wat de foto’s leuk gemaakt hebben: http://thebiggerblog.com/mode/outfit/splitten/
 Josine1

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen Josine. Ik vond het hartstikke leuk om te lezen :-).
Vond jij het ook leuk? Klik dan op het hartje!

No votes yet.
Please wait...

1 Comment

 1. Pascalle J.M. schreef:

  Leuk om te lezen! En wat een prachtvrouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *