7-vragen-aan #4 Lot Wildiers

In deze vierde ‘7-vragen-aan’ heb ik mijn vragen gesteld aan Lot Wildiers. Lot is 29 jaar oud en senior editor van de Belgische reisblog reisgoesting.be. Veel plezier met het lezen van dit interview!

 1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
  Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mijn schrijven in verschillende branches wilde oefenen. Na wat gegoogel vond ik een grote reisblog die schrijvers zochten. Ik heb me aangemeld, mocht meteen beginnen en intussen blog ik al vijf jaar.
 2. Wat vind je leuk aan bloggen?
  Ik vind in de eerste plaats het schrijven erg leuk. Ik breng vele uren achter mijn computer door, schrijvend, en dat vind ik erg rustgevend en leuk. Maar ik geniet ook heel erg van het reizen, en het fotograferen. Omdat ik creatief en avontuurlijk ingesteld ben, is dit voor mij een heerlijke job.
 3. Hoe vaak blog je?
  Er verschijnt ongeveer zo’n drie keer per week een artikel, maar ik wel ben elke dag bezig met de blog. Op de sociale media (twitter, facebook, instagram, pinterest en krumb) worden elke dag foto’s en updates gepost.
 4. Waar schrijf je graag over?
  Uiteraard schrijf ik graag over de reizen die ik maak, maar ik schrijf ook graag over allerlei zaken die te maken hebben met reizen, zoals relevante nieuwtjes, reviews van outdoor
  gear en leuke travelapps.
 5. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog?
  Natuurlijk. Ik pieker over alles wat ik blog en over alles wat ik doe met de blog.
 6. Wat is jouw gevoel als je blogt?
  Dit vind ik een moeilijke vraag. Ik denk dat dat afhankelijk is van over wat ik precies schijf. Natuurlijk voel ik mij eerder bezorgd wanneer ik schrijf over de gevaren waar reizigers zich per ongeluk aan kunnen blootstellen. Schrijf ik over mooie landschappen, ben ik doorgaans rustig. Zoals gezegd: het is dus afhankelijk van het onderwerp.
 7. Wat vind je zelf jouw best geschreven blog?
  Oei, dat ik ook een moeilijke vraag. Waarom snuister je zelf eens door reisgoesting.be, en vertel je mij wat jij het beste artikel vindt?

Natuurlijk heb ik een blik geworpen op de blog van Lot en heb ik een artikel uitgekozen. Het artikel dat ik persoonlijk het leukste vind is Bisons d’Europe. Ik vind het leuk om die grote beesten te zien en al helemaal om ze op de foto te zetten. Ze spatten er allemaal vanaf!
 

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *